Dom > Izložba > Sadržaj

koliko velika sudoper

Jun 13, 2017

Sudoper je neophodan dio kuhinje. Kako se razina potrošnje ljudi i estetskih ideja i dalje poboljšavaju, tradicionalni cement, keramički sudoper iz moderne obiteljske kuhinje tiho se povukao. Nehrđajućeg čelika sudoper zbog praktične i lijepe, lagane i izdržljive, i postupno postaju glavni protagonist tržišta. Dakle, na kraju bi trebao odabrati koliko je veliki kuhinjski sudoper prikladniji?

Različite veličine smatraju se veličinom kuhinjskog sudopera

Umivaonice su obično uokvirene u bazenu s jednim bazenom, dvostrukim bazenom, troslonom i krilnim tipom, u kojem se uobičajeno koristi jedan bazen i dvoslojni sloj. Industrija je preporučila: "Općenito, tip umivaonika s jednim bazenom prikladniji je za manju kuhinju prostora, korisnici mogu zadovoljiti osnovnu funkciju čišćenja. Tržište također ima veći umivaonik za jednu bazenu, veliki bazen, veliki volumen, Čišćenje velike veličine od pribora za jelo nije lako udariti, s praktičnijim i udobnijim. "Trenutno na tržištu ima duljinu više od 900 mm dugog umivaonika tipa sudopera, modeliranje više stil.

p201612150940414026154.jpg

Dvostruki umivaonik sudopera vrlo je praktičan, uglavnom za dvostruke lonce, odnosno glavni bazen plus pomoćni bazen, pogodniji za veliku kuhinju. Sub-lonci imaju određenu "podjelu rada", glavni lonac koji se koristi za čišćenje posuđa i sastojaka, pomoćni lonac se uglavnom koristi za neto mjehur ili vodu. Stručnjaci, standardne veličine konstrukcije sudopera, dubina je obično oko 20 cm u najboljem slučaju, tako da je pranje rublja prikladnije i može spriječiti prskanje vode, dok je bazen zid 90 stupnjeva vertikalni kut može povećati upotrebu sudopera , Valja napomenuti, međutim, da je vodena rupa u središtu umivaonika

Kući, ormarića će smanjiti korištenje prostora. Zato vodenu rupu treba slijediti vodena cijev blizu zida da se instalira, ne samo brzo, nego i učinkovito korištenje prostora.