Dom > Izložba > Sadržaj

Kako je instaliran undermount sudoper

Jun 11, 2017

1, nauvođenje u službuinox spremnik prije posla

Od nehrđajućeg čelikasudoperuređaj, obično nakon vlade ploča uređaja. Koji je, u dekoraciji nekoliko dana prije završetka sudoper uređaja, uglavnom da biste uređaju nakon što je uzrokovao neke štete.

Prvo, otvorite paket, ukloniti sudoper spremnik i drenaža komponente, provjerite pribor nije točne i potpune.

p201702281607460422590.jpg

Uklonite sudoper, prema okvir vezan za rupu u primjer tablice za otvaranje tablice. Prikaz prigušivač blok je degumiranje izgled, ako je tako tijesto od nule.

Prikaz dijelovi slavina ne pukotine, naslov dobio dvije brtve se ne nedostaje, iščašenje, štete, itd., kako bi se spriječilo curenje nakon uređaja.

2, od nehrđajućeg čelikasudoperuređaj

Odvod sudopera mora se ostaviti u spremniku vlada, uređaj spremnik prije nego što uređaj dobar kut ventil. Da bi spriječili oštećenje slavina izvan slavina uređaj, slavina ili pipa vreći treba staviti na slavina za rad uređaja slavina.

U približavanju tople i hladne vode cijevi, lice slavine, cijevi konvergencije lijevo i tople vode, pravo kraj i hladne vode cjevovod konvergencije.

U instalaciji mijeha, tkanja cijev, moramo obratiti pozornost na veličinu sile stezanja, previše lako oštetiti navoj, mala ne može istjecati zbog pečata.

Nakon uvođenje u službu, obaviti inox sudoper vode za ispravljanje pogrešaka.

Podsjetnik: Za inox sudoper rupa razmjera, obično inox sudoper rupa veličine za vanjski promjer spremnika dužinu i širinu širina smanjenje od 2cm - 2,5 cm, spremnik za vodu od nehrđajućeg čelika kut R kut otvaranja je vrlo važno Yantai od nehrđajućeg čelik obrada. Konačno, ako je dvostruki utor, preporuča se da smo zamijenili dva umivaonika, tako da se spremnik za vodu je blokiran, pukotina.