Dom > Izložba > Sadržaj

Kako instalirati undermount sudoper

May 19, 2017

Pored različitih oblika, različita metoda kuhinjskog sudopera za ugradnju može pružiti potpunu slobodu dizajna za ormare.

1, instalacija stadija

Ledeni bazen je jednostavan za ugradnju, sve dok se otvor može otvoriti na stolu. Na pozornici Sredina boce stila ima niz dizajn ruba za odabir, kako bi se osiguralo da su sudoper i Mesa veza jaz ravnomjerno, ne može imati prolaz vode situacija.

2, Tajvanska instalacija ravnog bazena

Korištenje Tajvanskog ravnog bazena za ugradnju metode sudopera u kuhinji , kako bi se postigla besprijekorna instalacija sudopera i djelovanja countertopsa. Rub ravnog kanala lako se može ukloniti kapljicama vode i drugim mrljama u sudoper, 1 nema mrlja u otvorima i radnim plohama u jazu, sigurnosti i zdravlju. Zbog besprijekornog postavljanja sudopera i radnih ploča, postoji veća upotreba prostora. Sudoper i Mesa Perfect, izgled je lijep.


p201612150941258134121.jpg

3, ispod instalacije bazena

Korištenje bazena za instalaciju undermount način kuhinjskog sudopera , sudoper je instaliran ispod stola, uz veću uporabu prostora, stol lako čistiti.

4, nema potrebe za otvaranjem otvora

Nema potrebe za otvaranjem otvora za otvaranje spremnika je prikladnije, ali ima i brojne značajke, kao što se može ugraditi u kut stila, mogu iskoristiti prostor.

p201612150941391947968.jpg