Dom > Izložba > Sadržaj

Kako su izrađeni od nehrđajućeg čelika

May 16, 2017

Sudoper mora odabrati SUS304 nehrđajući čelik, samo 304 nehrđajućeg čelika sudoper može biti izdržljiv dug život (rekao je život je kao visok kao 75 godina), pravi ne hrđe. Izvrsna ruka do 304 nehrđajućeg čelika kao sirovina, ručni utor je uporaba sirovina je debljine 1,2 mm, a već je kroz ravno crtanje i probijanje tretman 304 nehrđajućeg čelika.

20170516_155210_002.jpg

1. zavarivanje

Uglavnom nakon kombinacije računalnog zavarivanja i ručnog zavarivanja, prije zavarivanja, prvo morate najprije nakon savijanja praznine za ručno pristajanje, a zatim zavarivanje računala, dvostruki prorez za dva zavarivanja dobar jednostruki utor, a zatim zavarivanje, isto računalo nakon Zavarivanje Kvaliteta cijele konvulzije kako bi se osiguralo da kvaliteta svakog sudopera, dobar zavarivanje na bijeloj oksidnoj liniji za najbolje, ali i visokokvalitetni ručni utor jedinstveni identitet znakove. Srž ručne pruge je da se proizvod ne podvrgava oblikovanju rastezanja, zahtijeva velik broj umjetnih zavarivanja, zavarivanja šavova, zavarivanja na licu mjesta, zavarivanja R kutom, svakim zavarivanjem, potrebom za opsežnim iskustvom i pažljivim radom Zavarivanje podjela kako bi se osiguralo da je kvaliteta zavarivanja. Nakon završetka zavarivanja potrebno je poliranje.

2. polirani

Brušenje čistog spremnika ručne se uglavnom bavi zavarivanjem točkom i rubnim zavarivanjem i ostalim oznakama zavarivanja, proces obnove, reprodukciju ravne površine i ravnih linija za crtanje.

3. Remen pojas.

Remen se koristi za rješavanje dvostrukog utora za zavarivanje računala, sredini oksidacije površine spremnika i oznaka zavarivanja, preko remena na brušenju linije zavarivanja, možete zavariti nestati i reproducirati prekrasne ravne linije za crtanje.

4. Pad.

Pad je u dnu sudopera i bočni zid pričvršćen za spužvu za zaštitu okoliša.

5. Prskanje

Čista prskalica s tankom prskalicom koja se koristi u različitim materijalima od spremnika za crtanje, raspršivanje je također različito od istezanja, prskanje debljine tanke, glatkoća je dobra, prirodno suha. Zajednička točka je uporaba ekološki prihvatljivog bezbojnog bezvodnog mlaznog materijala na bazi vode.

6. brušenje

Svaki od ručnih korita potrebno je brusiti, a pijesak je površina sudopera opet kako bi se optimizirala uloga pijeska kako bi se osiguralo da svaki odjeljak čistog priručnika ponegne prije ravne površine, kao i jasne ravne linije za crtanje.

7. Pakiranje

Nakon što su svi procesi upakirani. Osoblje u ambalaži je vrlo oprezno, a također je provedeno testiranje otpornosti na stres i sl., Kako bi se osiguralo da spremnik u transportu dugih udaljenosti nije deformiran kako bi se osigurala estetika.

20170516_155210_000.jpg