Dom > Izložba > Sadržaj

kako se popravljaju velike jame

Jun 14, 2017

Danas ćemo naučiti koje se metode lako i povoljno može popraviti curenje kuhinje

Ako crijepa slavina, samo trebate okrenuti slavinu crvene boje i plavi znak boje da se razdvoji, zamijenite ga unutar gumenog sloja, tako da neće dopustiti da slavina propušta, vrlo prikladna i pouzdana. Ova metoda je također predstavljena od strane mene od prijatelja, ja isto tako tako po ovom metodom pokušao, vrlo učinkovit, vrlo zgodan i brz.

Ako se veza između sudopera i stola otkine, voda se utopila na stolu, što dovodi do propuštanja u ormar, takav problem je često slučaj. Rješenje: Prvo na tržištu građevinskih materijala za kupnju staklene ljepilo, jer je brtveni učinak staklene ljepilo je vrlo dobra, a zatim kupiti natrag stakleni brtvilo u sudoper i sučelje između stola, tako da rješenje.

Nakon temeljitog ispitivanja i ustanovili da nema mjesta na kojemu nema curenja, može biti i sam sudoper, možda je sudoper neoprezan s pukotinama. Rješenje: Upotrijebite vodootporni kist da se nanesite na liniji, ovo je najjednostavnije rješenje, ali ne treba mijenjati sudoper, vrlo jednostavan i praktičan, također vrlo praktičan.

p201612150933457633268.jpg