Dom > Izložba > Sadržaj

Umivaonik ručno izrađen od nehrđajućeg čelika-Zero-R

Jul 30, 2020

Umivaonice od nehrđajućeg čelika u kuhinji obično se dijele prema strukturi, koja se može podijeliti na nuklearne ugaone radijuse i mikropokretače (ujedno ih nazivamo i sudoper sa nula-r i mikro-r sudoper).

Imajte na umu da se nula polumjera okruglog polumjera odnosi na zavare na četiri strane unutarnje posude, a ne na vanjske uglove sudopera. Prednost zero-rsink je u tome što je postupak relativno jednostavan, a gotov proizvod izgleda uglato i daje ljudima osjećaj da je relativno high-end

Međutim, nedostaci nultoksinoznih recepcija relativno su neprihvatljivi. Budući da se četiri strane zdjelice zbijaju pod pravim kutom od 90 stupnjeva, teško ih je očistiti na mjestu.

Stoga je lako sakupljati prljavštinu kada se koristi duže vrijeme, a vrlo je teško očistiti. Konkretno, neke mrlje od ulja nalijepe se na zavareni šav, lako požute, korodiraju zavareni put i uzrokuju da se šav zavariva nakon dužeg vremena.

Tada će se, osim ako se za čišćenje zavarivačkog kruga ne koristi poseban sredstvo za zavarivanje, teško ukloniti. Toliko je potrošača polako izgubilo interes za nulte vrijednosti. Tada se na tržištu pojavio zlatni R10 okrugli korner.

stainless steel double bowl sink