Dom > Izložba > Sadržaj

u kuhinji umivaonika jednu zdjelu bijele

Jun 16, 2017

Kada odaberemo nasudoper od nehrđajućeg čelikaKada je general od kojih da odaberete. Mnogi ljudi odabiru posuđe kada general će izabrati kućanskih aparata od nehrđajućeg čelika, ali možemo odabrati kada inox aparata za kako odabrati? Prije toga bili slavina inox sudopera nabave fokus na veličinu, podvodno sposobnost, 09 kuhinja kupaonica izložbe fokus na vizualne efekte i dizajn prilagođen korisniku, promjenu u lice slavina od nehrđajućeg čelika i jednim čisti učinak, boje, teksture, svjetlo percepcije i mnogi drugi aspekti imaju dobre performanse. Možemo odabrati iz vremena od sljedeće Xi Lipanj kuhinje i WC-om uveo ove aspekte za razmatranje.

p201702281751018954764.jpg

1, boja: Crna

Olin je pokrenula Crna kuhinja pipasudoper od nehrđajućeg čelika, materijal je umjetni mramor, s posebnim naglaskom na isti odlomak s crnački vođa.

2, tekstura: kora

Retro moderan snakeskin uzorak nije prikladan samo za WC umivaonik, nakon poseban tretman može se koristiti kao kuhinjasudoper od nehrđajućeg čelika.

3, dizajn: integracija

Topla i hladna voda, vodovodne cijevi, nož, smeće, stalak za pribor za jelo, hardver...... sudoper upoznati većinu funkciju kuhinje.

4, dizajn: ljudske

Franca integrirano modeliranje sudopera pipa, uvlačenje slavina, korištenje šire područje, dvije kontrole izlaz sklopke, razne vode opcije.

5, dizajn: 360 stupnjeva

Franca sump slavina može biti rotiran 360 stupnjeva, operacija više casual.

6, tehnologija: poliranje

Olin trostruko poliranje proces, koktel kao svjetlo percepcije.

7, spremanje: topla i hladna voda, pročišćavanje vode

Topla i hladna voda i voda dijeljenje vodeći, jedna za drugom ne utječu jedna na drugu, ušteda vode, ušteda prostora kuhinja.