Dom > Izložba > Sadržaj

Nehrđajućeg dvostrukog sudopera

May 22, 2017

Sudoper je poznat kao "srce" kuhinje, ali je i najlakše mjesto za prljavštinu. Kuhanje u kuhinji se većinu vremena provodi s umivaonikom, bilo prije ili poslije večere, čišćenje hrane i pribora za jelo ne može se odvojiti od pomoći kanala, a svi često u sudoperu za pranje posuđa, posuđa za čišćenje ili hranu , Iz svih aspekata prljavih stvari i potonuće zidne izravne kontakte. Sudoper izgleda čist i uredan, ali svakodnevno čišćenje i održavanje nije manje. Danas predstavljamo neke od potrebnih savjeta za čišćenje sudopera, svi zajedno, neka sudoper bude svijetla kao nova.

1, često očistiti sudoper , kada nije u uporabi na sobnoj temperaturi treba biti suho suho, ne čine kapljice vode ostatak na površini.

p201703221022534216562.jpg

2, zadržavanje vode će dovesti do pojave mineralnih naslaga, u ovom slučaju, korištenje niske koncentracije otopine octa radi uklanjanja ovakve vrste taloženja i temeljito čišćenja.

3, nemojte stavljati posuđe s niskom razinom čelika ili lijevanog željeza u sudoper dulje vrijeme, također ne stavljajte gume za pranje rublja, vlažnu spužvu za perilicu ili ostatak čaše za čišćenje ostavljenih u sudoperu.

4, nemojte prati gumene posuđe, vlažnu spužvu za perilicu posuđa ili drugo sredstvo za čišćenje koje ostaje u sudoperu.

5, koji sadrži kloritne dijelove kućanskih predmeta, izbjeljivač i sl., Ozlijediti će i sudopere, čak iu ormaru, ako se spremnik s izbjeljivačem ili kemijskim deterdžentom otvori, onda će plin ili para iz zraka također uzrokovati oštećenje sudopera ispod.

6, čak iu ormaru, ako se otvori spremnik s izbjeljivačem ili kemijskim deterdžentom, plin ili para koji pluta od njega također će uzrokovati oštećenje sudopera ispod.

7. Koristite manje srebrnog deterdženta ili druge proizvode za pranje koji sadrže sumpor ili klorovodičnu kiselinu. Nepravilna uporaba metoda, neprikladna navika čišćenja i nečista kvaliteta vode mogu uzrokovati oštećenje sudopera.

8, ako prolazite kroz "plutajuću hrđu", "mjesto plijesni" itd., Možete koristiti pet čistih prašaka ili pasta za zube obložene hrđu i mrljama, obrišite krpom, ne koristite čistoću svile, Ili poliranje materijala za čišćenje sudopera.