Dom > Izložba > Sadržaj

dvostruko kuhinja sudoper od nehrđajućeg čelika

Jun 14, 2017

Kuhinja sudoper izbornik Groove dobro ili dvostruki utor na prvo primijetiti

Prije svega, za nakuhinjski sudoper od inoxaprvi uvjet je, velike posude može se lako staviti u sudoper čišćenje, pod ovaj zahtjev, ako vaš ormar je relativno mala, može vode spremnik pozicija je relativno mali, onda ne morate uzeti u obzir druge, izravno na izbornik utor. Ako je vaš sudoper položaj veliki, stavi dvostruki utor možete odabrati jedan veliki lonci mogu povoljno staviti veliko čišćenje, onda možete i dalje pogledati dolje.

Kuhinji umivaonik izbornik dobar Groove ilidvostruki groove-prednosti i nedostaci jednog korito sudopera

Single-slot cijene su jeftini, a u isti prostor instalacije jednog mjesta može se koristiti za postizanje veće korištenje prostora. To je otvoriti istu veliku rupu na stolu, korištenje jednog korito Save je veći od dvostruke programa groove. Postoji samo jedan jedan spremnik u vodi, donje cijevi je jednostavnije nego dvostruki utor. Ako želite koristiti još jedan umivaonik za čišćenje, zatim izbornik utor je otvoreniji. Ako koristite jedan korito, jer rad prostor je velik, opću senzaciju izvan vode će biti manje.

p201702281636475823636.jpg

Kuhinji umivaonik izbornik Groove dobar ili dvostruki utor-prednosti i nedostaci dvostruko korito sudopera

Dvostruki utor cijena je skupo, isti prostor instalacije može biti više prikladan za korištenje, poput dva utora, jedan može se koristiti za četkanje lonci, pranje krpom i drugih prljavih mjesta rada. Drugi se koristi za pranje posuđa, pranje povrća i pranje voća. Operi stvari jednu po jednu, drugi za odvod i tako dalje. Duplo korito ima dva voda, upravljanja vodama je složeniji, vjerojatnost loše je također visoka. Ako vaškuhinja sudoper od nehrđajućeg čelikapoložaj je veliki, dupli utor možete odabrati jedan od velike posude možete povoljno uskladišteno veliko čišćenje. Ako želite usmjeriti mjehurić sudoper, preporučuje se da kupite dvostruki utor, sa jednim utorom svaki put morate napraviti veliko korito vode, ne okoliša je također izgubiti. Koristite a korito za pranje masne stvari, korito za pranje osvježavajuće stvar.