Dom > Izložba > Sadržaj

dvostruka zdjela undermount od nehrđajućeg čelika sudoper

Jun 14, 2017

Dvostruka zdjela nehrđajućeg čelika ljestvica sudoper je zbog naše dugoročne uporabe sudopera ne čisti rezultate, vodene mrlje izgledaju vrlo odvratno, teško je očistiti, a zatim svaka obitelj će se susresti Troubles. Ispod, podučavam nekoliko udaraca uobičajene metode uklanjanja sudopera od nehrđajućeg čelika u životu.

Dvostruka zdjela od nehrđajućeg čelika sudoper skale-ocat uklanjanje kamenca

imat će ljestvicu kontejnera. Ulijte u jestivi ocat, posudu za podizanje tresenja, tako da postoji ljestvica mjesta za jesti ocat natopljen, više potresanja nekoliko puta nakon kontejnera za oko 20 minuta. 20 minuta da otkrijete da je skala počela padati, kako bi se uklonili skala čistač može se izli toplom vodom u spremnik, potopljena s razmjera mjesta. Potopiti se pola sata ili više, što je učinkovitije duže. Nakon namakanja, možete vidjeti da je skala dna spremnika gotovo isključena. Očistite spremnik. Glavni sastojak jestivog octa je octena kiselina, glavni sastojak ljestvice je kalcijev karbonat, magnezijev karbonat. Jestivi ocat i ljestvica nakon sastanka, proizvodi kalcijev acetat i ugljičnu kiselinu. Karbonna kiselina se može razgraditi u ugljični dioksid i vodu, stvaranje kalcijevog acetata također može biti topljivo u vodi. Na taj način možete očistiti skalu, prijedlog za korištenje koncentriranog octa, učinak je bolji. Razlog za namakanje tople vode i octa je da je reakcija brža i učinak je bolji.

p201612150950249373788.jpg

Dupli zdjela od nehrđajućeg čelika metoda za uklanjanje kamenca od limuna

Stavite limun u posudu s ljestvicom. Ako se kontejner može zagrijati, može se zagrijati za otvaranje vode, a zatim je lako postaviti oko 10 minuta. Ako spremnik koji se ne može zagrijati može se izlijati u početni nalijevanje 20 minuta. Što je temperatura veća, to je bolji učinak otapanja. Limun je glavni sastojak limunske kiseline, limunska kiselina je slaba kiselina. Slaba kiselina nakon zagrijavanja i ljestvice pojavljivanja kemijske reakcije, što dovodi do skaliranja. Što više limuna, to je veća kiselost. Bolji učinak. Proizvodi s limunskom kiselinom prodaju na tržištu izvađeni su od limuna. Zbog ekstrakcije visoke čistoće, tako dobar učinak.