Dom > Izložba > Sadržaj

dvostruka zdjela undermount kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika

Jun 13, 2017

Uloga sudopera u kuhinji je vrlo važna, ali i kućni je život vrlo važan položaj, jer naš život u kući također ima veliki utjecaj. Kao mali pomagač u našoj kuhinji, kupnja sudopera često zagonetke svima, a osobito o jednome žlijebu za kuhinje, dobar ili dvostruki utor, dobar problem, osobito mnogi spomenuti.

Dvostruka zdjela od nehrđajućeg čelika, od kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika

p201702281512490971350.jpg

Jedna zdjela : Je li cijena jeftinija, u istom prostoru, pojedinačni korit može dobiti više prostora, a pojedinačno samo sudoper, u instalaciji vodene cijevi, struktura je relativno jednostavna, prikladna i izdržljiva. Cijene s jednim utezima su jeftine, au istom prostoru za instalaciju mogu se koristiti pojedinačni utori za postizanje veće upotrebe prostora. To je da otvorite istu veliku rupu na stolu, korištenje jednostrukog bazena je veće od dvostrukog utora. U vodi postoji samo jedan spremnik, donja cijev je jednostavnija od dvostrukog utora. Nije prikladno stavljati predmete u jedan utor nakon čišćenja (tako da jedan utor također proizvodi mnogo vrsta, kao što je dodavanje područja odvoda).

Dvostruka zdjela : Ugradnja i pojedinačni utor, na stolu otvoriti rupu iste veličine, ali zato što postoje dva razloga, obično čišćenje povrća i lonaca i posude, možete razdvojiti dva, nemojte se miješati zajedno kako biste očistili izbjegavajte masno povrće, vrlo ekološki prihvatljivo i izdržljivo, ali i uštedite vodu. Iako je cijena skupo, ali isti instalacijski prostor može biti prikladniji za uporabu, umivaonik se može koristiti za četkanje lonaca, pranje tkanine i drugih prljavih mrlja radova, a drugo za pranje posuđa, posuđa, pranje voća. Oprati stvari u jednom, drugu da se isprazni i tako dalje. No, dvostruki kanal ima dvije vode, upravljanje vodom je složeniji, loša vjerojatnost je također visoka. Ako je vaš sudoper položaj velik, stavite dvostruko žlijeb može također odabrati jedan od velikih lonaca može jednostavno staviti dolje velike čišćenje.