Dom > Izložba > Sadržaj

May 20, 2017

kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika tipovi površina

Matt, žičano crtanje i mercerizaciju, odnosno, odnose se na površinu cvjetne obradene s dva, tri i tri puta Postupka poliranja. Postupak poliranja može poboljšati otpornost na abraziju i ph sudoper . Među njima, nakon tri poliranje tretmana mercerizacije kroz najvišu svjetlinu, dajući sjajni vizualni osjećaj, kontakt s kožom je također vrlo osjetljivi dodir, a mat, crta površina korita u svjetlini engleskog, ali trajnost i glatkoća Kao što je zadovoljavajuće.

p201703021547025184577.jpg

2. Matirana brušena površina. Čišćenje žice je više od tretmana od nehrđajućeg čelika na površini nastajanja prugastih linija, lakše s golim okom kako bi se razlikovala refleksija boje od nehrđajućeg čelika. Njegova prednost je što je novi, crtež, zapravo, brušenje iz brusnog kotača, ova površinska obrada također pripada boljoj praktičnosti.

3. Mercerizacijska površina. Mercerizirajuća površina postupno postaje popularna, značajke su prednosti brušenja tehnologije crtanja pijeska i poliranje zrcalnih prednosti u jednoj, izvedbi osjetljivoj, svilenkastom satenu.

4. Poliranje Mirror. Polirano s optičkim zrcalom općenito, visoka završna, ali lagana ogrebotina, izgleda dobro, s dugim vremenom najviše glavobolje, najviše ružno, pa u ovom trenutku u osnovi nitko u kućanstvu.

5. Istaknuta (reljefna) površina. Istaknuta (reljefna) površina izrađena je od reljefnog materijala, no njezina je cijena relativno visoka, vrlo je nosiva, izdržljivost iznad četiri vrste ispusta.

6, tretman s raspršenim slojem. Ovo je jeftin način rješavanja većine malih proizvoda za vodu u Kini, uglavnom u nehrđajući čelik površina se raspršuje slojem materijala kako bi površina bila nosiva i radi neku boju.