Dom > Izložba > Sadržaj

Dvostruka zdjela sudoper za kuhinju

May 21, 2017

Sudoper je kuhinjski srce. Prema statistici, kuhinja sve vrste zaliha, upija najvišu stopu iskoristivosti. Nakon pripremanja obroka i čišćenja, više od 65% vremena izravno povezano s sudopera, tako da odaberete lijep, dobre performanse, čist i čist sudoper, za izgradnju udobne, tople kuhinje, vrlo je važno.

Sudoper s jedne strane dovoljno velik da zadovolji potrebe uporabe. Također razmislite o prostoru koji zauzima ormar i mjesto kuhinje u odnosu na pripremni prostor i prostor za kuhanje.

1, krug

Kružni preljev može dodati dijelove u kuhinju promjenom linije, ali unutrašnjost kruga je manji od kvadratnog sudopera. Kružni je korak uobičajen za pojedinačno umivaonik i dizajn dvostrukog bazena, ali manji je mali kuhinjski bazen manji.

p201703021726196257723.jpg

2, Specijalni sudoper

On može iskoristiti prostor racionalnije dok jamči funkciju. Posebni obod je također podijeljen na jednodijelne i dvostruke utore, koji se trebaju odabrati prema uporabi.

3, pravokutni

Unutarnji prostor pravokutne cijevi može se maksimizirati, a oblik dlake je također najbogatiji. Također je jednostavan za uporabu s izmjenjivim košuljicama za odvod i sječivo.