Dom > Izložba > Sadržaj

Dupli umivaonik kuhinja sudoperi od nehrđajućeg čelika

Jun 02, 2017

Kuhinja je mjesto zadovoljiti se kolju. Od hladno sirovina do konačnog boja okus ukusna okusa treba proći niz pranje, rezanje, kuhanje i drugi procesi, ovo je prvi korak je izbor za pranje rublja. Umivaonik povrća Amoy ispiranje ispiranje je vreme dugo prošlo, zamjenjuje razne posvećena pranje korito. Nedavno, naod nehrđajućeg čelikakorito Save se ističe u brojnim perilica korita.

Naod nehrđajućeg čelikakroz odmah privući će izgled modernog metala. Proizvod površina ima šarmantan hladni osjećaj, izloženost kroz čelika na vrhu svjetlo odražava u lice osobe, postoji prirodni meko svjetlo jako osjećamo. To svjetlo nije blistav "svijetle", nisko-ključ i teksturom. Kratki osvrt na prošlost, slavina, korito Save ima dosta mekan krivulja dizajn i hladni osjećaj od nehrđajućeg čelika. U cjelini, to je kao super LED salon.

p201703021428377139895.jpg

Čelika kroz žice crtanje procesa tako da proizvod predstavlja plemeniti teksturu i jak modni ukus,-crtanje žice tretman proizvoda površinske refleksije svjetla je vrlo mekan, udoban nije blistav. Proizvodi touch fotoosjetljivi i ne sklizak, slična se staklo.p201703021658167615957.jpg