Dom > Izložba > Sadržaj

Dizajn i tehnologija flume funkcije

Jun 15, 2017

Zavarivanje općenitog spremnika vode Zatvorite, bez virtualnog zavarivanja. Kvaliteta zavarivanja je jedan od najkritičnijih čimbenika koji utječu na život flume, koji je dobro zavaren i može spriječiti hrđanje i lemljenje. Od današnjeg tržišta, svaka dvostruka utorna dubina veća od 18 cm zavarena je. Trošak ovog zavarivanja je visok.

Pored toga, izrada tankih rubova sudara može biti vrlo dobra s anestomozom Mesa, kako bi se spriječilo spajanje prolijevanja vode, čak i ako postoje kapljice vode, slomljena troska na stol, s krpom koja se lako može staviti u utor, stoga, obratiti pozornost na tanak rub ravnosti, jer je tanak rub za zahtjeve tehnologije prerade relativno visok, tanja rub teže postići stan.

Tanjur od nehrđajućeg čelika Tanki vijek trajanja je kratak

Prilikom odabira od nehrđajućeg čelika prvi pogled na debljinu materijala od nehrđajućeg čelika na 0. Imm 1,0 mm debljine je preporučljivo, previše tanki utječe na vijek trajanja i snagu žlijeba, previše debela lako oštetiti posuđe.

Drugo, pogledajte proces površinske obrade, visoki sjaj, ali jednostavan za struganje, pijesak svjetlo otpornost na trošenje, ali lako prikupiti prljavštinu, mat svjetlost i visoke svjetline, također ima trajnost brušenje, opći izbor više.

Korištenje sudopera od nehrđajućeg čelika , površina se lako ogrebotina, tako da je njegova površina kroz žičanu crtu, brušenje i drugi poseban tretman, koji može izdržati ponavljanje habanja, također može biti otporniji na prljavštinu i praktičnost čišćenja.

Važan referentni indeks za odabir keramičkih umivaonika je završni premaz, svjetlina i brzina skladištenja keramike. Vrhunski proizvodi, čista boja, nije lako objesiti prljavo obrađivanje, jednostavno čišćenje, samočišćenje. Što je niža vrijednost apsorpcije vode, to je bolji proizvod.