Dom > Izložba > Sadržaj

duboka dvostruka zdjela od nehrđajućeg čelika

Jun 14, 2017

duboka dvostruka zdjela od nehrđajućeg čelika

Ljudi na hranu kao dan, osoba je željezna riža čelični obrok nije gladan jesti paniku sve objasniti važnost jedenja, a nakon što jede potrebu za provođenjem čišćenja stola, a sada je takva trivijalna situacija postala vrlo zapetljano, puno mladih obitelji je jako umorno od ove stvari, mali dio potrebe da svatko uvede kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika i podiže instalacijske korake kako bi bolje iskoristili sudoper, u nastavku pogledajte uvod ugradnja sudopera.

p201703311543572680675.jpg

Uvođenje koraka instalacije od nehrđajućeg čelika

1, visina. Koji god spremnik bio instaliran, odaberite visinu koja vam najbolje odgovara. Nehrđajućeg čelika sudoper treba biti instaliran s visine kuhinjske konzole, tako da u svakodnevnom životu uporabe više zgodan.

2, fazna instalacija bazena. Podloge platforme je jednostavno instalirati, sve dok se otvor može otvoriti na stolu. Na pozornici Stjenica slivnog bazena ima razne dizajn ruba za odabir, kako bi se osiguralo da nehrđajućeg čelika sudoper i Mesa veza jaz ravnomjerno, ne može imati prolaz vode situacija.

3, Tajvanska instalacija ravnog bazena. Metoda instalacije ravnog bazena usvojena je kako bi se postigla besprijekorna instalacijska učinkovitost sudopera od nehrđajućeg čelika i Mesa. Ravnog ruba od nehrđajućeg čelika, može se lako ukloniti kapljice vode i druge mrlje u sudoper od nehrđajućeg čelika, bez mrlja ostavit će u umivaoniku i Mesa Gap, sigurnost i zdravlje. Zahvaljujući besprijekornoj instalaciji kuhinjskih sudopera i countertopsa, postoji veća upotreba prostora. Sredstvo od nehrđajućeg čelika i Mesa Perfect spoj, ugodan izgled.

4. Ugradnja donjeg bazena. Nehrđajući čelični umivaonici koriste platformu ispod instalacije bazena metode, od nehrđajućeg čelika sudoperi su instalirani ispod stola, uz veću upotrebu prostora, stol lako čiste.

Prednosti kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika

Acidna i alkalijska, antioksidacijska, prekrasna površina, često se mogu održavati kao nove, izdržljive.

Jaki i otporni, otporni na udarce i habanje, bez oštećenja posuđa za čišćenje.

Mnoge funkcije, svjetlo, kroz preciznu obradu, mogu biti izrađene od različitih stilova i raznih vrsta kuhinjskih radnih ploča.