Dom > Izložba > Sadržaj

možete zavariti 18-8 nehrđajućeg čelika

Jun 14, 2017

Spremnik od nehrđajućeg čelika - Metoda ugradnje priključka od nehrđajućeg čelika

Općenito postoje stakleni bazeni, Taichung Basin i Taiwan Basin (tj. Dno bazena) tri vrste. Jedina prednost donjeg bazena je da je vrlo lako staviti vodu na ploču u umivaonik, što je vrlo dobro, ali postoji i jako loše mjesto, tj. Kada je potreba za prodajom, to je vrlo teško se nositi, ako je sudoper slomljen, ili potreba za zamjenom sudopera, vjerojatno će se odbaciti, drugi sloj ispod ljepila nije ekološki prihvatljiv;

p201704111506536338137.jpg

Taichung Basin stol je poliran na sloj, od nehrđajućeg čelika i Mesa napravljen u ravninu, ali budući da je debljina stola sigurna, general će biti deblji, teže je instalirati, pa se ova metoda instalacije ne koristi Trenutno.

Stadijska posuda je najčešće korištena metoda ugradnje sudopera, jer pozornica može koristiti posebnu kopču (ili kuku) za šifriranje načina na koji se pečat može obaviti, vrlo je zgodan, čak i ako je loše potrebno zamijeniti cijeli sudoper vrlo jednostavno, i ne mora se igrati ljepilo, a općenito također ne ljepilo, jer ako je vrijeme lijepljenja dugo nakon što će veza imati crnu stranu, bit će teško vidjeti.