Dom > Izložba > Sadržaj

može se zamijeniti pod pultom sudopera

Jun 11, 2017

Zamjena kuhinjskog sudopera - zamjena instalacije ulaza i kanalizacije

Prije svega, instalacija ulazne cijevi slavina, ovaj korak je vrlo važan, mi ćemo biti ugrađeni u slavinu na strani ulazne cijevi spojene na ulazni prekidač, instalacija treba obratiti pozornost na konvergencije tvrtke, nije jak, onda može dovesti do propuštanja i drugih problema Ozbiljne mogu biti izravno u sudoper ne može se koristiti, ali i obratite pozornost na detalje, to jest, toplom i hladnom vodom položaj cijevi, a ne zbunjeni.

p201703011137178968197.jpg

Zatim instalirajte preljevnu rupu vodovodne cijevi, rupa za prelijevanje je da se izbjegne prelijevanje spremnika za vodu kako bi se zaštitio rupu, tako da kod postavljanja prelijevane rupice u vodovodnoj cijevi obratite pažnju na njegovu konvergenciju s spremnikom na brtvljenju, na pazite da prelijevajuća rupa vodene cijevi ne propušta. Slijedi instalacija košarice košare, filtar košara ispod vodovodne cijevi u postrojenju, glavna pažnja između vodovodne cijevi i konvergencije između spremnika, ne samo da je jaka, već i za pečat.

Zamjena kuhinjskog sudopera - zamjena instalacije odvoda i armature

Instalacija cjelokupne drenažne cijevi, obično će ljudi kupiti dva filter košarica sudoper, ali udaljenost između dvije cijevi u blizini radnika u instalaciji, prema stvarnom stanju odgovarajući odvodni cijevi, ovaj put Obratite pažnju na brtvljenje između svakog sučelja pojavljuju se uobičajeni problemi propuštanja vode u takvoj konvergenciji.

Konačno instalirajte spremnik za pojačanje kupona, sudoper u stolu, potrebu za spremnikom i stolu između instalacije podupiranja kupona, tenk čvrsto ugrađen, kako bi se izbjegle male praznine dovele do tenkova oko trese. Ovdje smo instalirali kuhinjski sudoper za dovršetak, moramo obratiti pozornost na instalaciju nakon završetka inspekcije vidjeti ako postoje drugi problemi, a zatim pokušajte i utvrdili da nema problema na službeni staviti u uporabu.