Dom > Izložba > Sadržaj

četkanog nehrđajućeg čelika

Jun 07, 2017

Konačno, četke od nehrđajućeg čelika su brusile kakva je bolja? Trenutačno je tržište nehrđajućeg čelika na površini sudopera općenito bolje, ali sada je više od polovice tehnologije obrade površinskog tržišta brušeno. Ako je ovaj izbor malo težak za odabir, budući da su sve brušene, to mora imati dobre i loše bodove! O nehrđajućeg čelika sudoper koji vrsta procesa cijevi žice je bolje? Kako vidjeti izradi od nehrđajućeg čelika sudoper crtajući detalje?

1, brušeni nakon što je sjaj slab

Općenito, nakon crtanja tretmana površine od nehrđajućeg čelika je mekana i svijetla, ne zasljepljujuća, ali ne i sjajna. Nije lako apsorbirati ulje, i nije lako zamrznuti vodeni mrlje. I neke od loših žica izvlačenja od nehrđajućeg čelika , površina nakon crtanja, zbog dubine nejednake, što je rezultiralo različitim refleksijama površine, pusta, lagan za držanje ulja, a ne dobro čišćenje.

p201702281642092861109.jpg

2, crtanje za spajanje

Tretman žičane crtice u žlijeb i žlijebu na spoju prirodnije, dok je loš tretman sudopera na spoju očitih tragova šivanja, to je uglavnom zbog nezrelog procesa cijevi žice ili prve žice crtež dobra ploča od nehrđajućeg čelika, a potom posuda za utiskivanje zbog dva spajanja, izuzetno utječu na lijepe

3. Nema crtanja na uglovima

Sudoper s dobrim izradom, uglovi su također vlaknasti. a proizvodni proces općeg korita, zbog ograničenja procesa, ne može se koristiti za žice alata za crtanje za obradu uglova, ili uštedjeti vrijeme, bit će kut jednostavne obrade može biti.

4. Neravnomjerna debljina

Pravi žičani crtež je dobar, filament je uniformnost debljine, jednolikost debljine prekrasne atmosfere površine spremnika vode, a debljina ne samo da utječe na izgled, u isto vrijeme da dodirne očigledan osjećaj teksture je loš, ima grubi osjećaj, ali lako prljav.