Dom > Izložba > Sadržaj

Četka završi inox Sudoperi

Jun 15, 2017

Često se kupca: sudoper od nehrđajućeg čelika jeČetkadobar ili biser srebro rezanci bolje? Da te upoznam sa Pro i kontra od oba.

p201703011505156860725.jpg

Biser Silver rezanci klisura glavni zanat: Kemijsko tretiranje površine (obično poznat kao "Biser srebrni rezanci")

Glavni proces: kultivara, pjeskarenje, elektrokemijske obrade.

Prednosti: Niski zahtjevi na kalup, čelik kvaliteta i površinske zahtjeve, nije lako ostrugati cvijeće, jednostavna Obrada površina i niske cijene.

Nedostatak: Površina nijeod nehrđajućeg čelika, ali zlata čelični pijesak, zlato čelični pijesak dobro rupe lako uzgajati dobro, vrijeme duge površinske će postati crna ili otpasti obrazac ćelu, kiseljenje i elektroliza otpadnih voda zagađenje okoliša, zaštita ne okoliša.

Opis: Ovaj proces površinske obrade uz pojedine marke koristiti 304 materijala, 201 materijala uglavnom za nisko-kraj kroz aplikaciju. Antirust funkcija se oslanja uglavnom na kemijskim premazima, a ne na visoke kvalitete od nehrđajućeg čelika materijala.


Glavni proces crtanje površina sudopera: () Fizička Obrada površinaČetkaObrada površina meka žica)

Glavni brod: poliranje

Prednosti: od nehrđajućeg čelika primarne površine, metalne teksturom boje Jake, zdrave i novi i lako da se brine o procesu proizvodnje niske zagađenja (zaštita okoliša).

Nedostaci: Plijesni i materijalom (najčešće se koristi 304 od nehrđajućeg čelika), teško, visoko ekonomske troškove obrade.

Opis/kontrola: nehrđajući čelik je međunarodno priznata sigurnosti materijala koji se ugrađuju u ljudsko tijelo. Međunarodni srednje i visoke kraju sudoperi gotovo sve usvojiti fizičke površinske obrade zanat. "Meka svila" površinska obrada je "oprao" površinska obrada "nadograđena inačica" površina mekana i nježna.