Dom > Izložba > Sadržaj

Umivaonik od nehrđajućeg čelika u kupaonici

Mar 16, 2020

Iako se sudoperi od nehrđajućeg čelika često koriste u kuhinji, idealni su i za kupaonice. Umivaonici u kupaonici dolaze u širokom rasponu materijala i stilova, u rasponu od jednostavnog porculana do luksuznog stakla. Ako želite dodati nešto suvremenog stila u prostor kupaonice, kupaonski sudoper od nehrđajućeg čelika bio bi dobar izbor. Tvrda metalna površina nehrđajućeg čelika otežava pričvršćivanje i preživljavanje bakterija. Njegova jednostavna sposobnost čišćenja čini prvi izbor za stroge sanitarne uvjete. Istovremeno, svijetla površina od nehrđajućeg čelika, koja se lako održava, također kupaonici daje moderan i atraktivan izgled.

Vanjska dimenzija ovog kupaonskog sudopera od nehrđajućeg čelika je 19 1/8 inča x 16 1/8 inča x 7 ", a unutarnja dimenzija 17 inča x 14 inča. Veličina ovog sudopera od nehrđajućeg čelika pogodna je za većinu kupaonica. Debljina ovog donjeg umivaonika za kupaonicu je 20 mjerača.

Dobrodošli u veleprodajni sudoper od nehrđajućeg čelika tvrtke Symbol. Svi naši sudoperi dostupni su za miješanje, bez obzira na kuhinjske sudopere od nehrđajućeg čelika ili kupaonice od nehrđajućeg čelika.


bathroom stainless steel sink