Dom > Izložba > Sadržaj

su sudoperi od nehrđajućeg čelika otporan na ogrebotine

Jun 10, 2017

Kako bi sudoper čist i sterilan, kao novi, što zahtijeva da nastavimo redovito održavanje. Vrsta skrbi održavanje uglavnom temelji na materijal koji čini sudopera. Slijede neke od najčešćih sudoper savjeta:

Prvi,sudoper od nehrđajućeg čelika

Inox sudoperi su lakše za čišćenje i održavanje. Međutim, kako bi se spriječilo ogrebotina, depresija i starenje, ali također je potrebno redovito održavanje. Čišćenjesudoperi od nehrđajućeg čelikamožete koristiti pranje suđa ili soda vodom. Temeljito isperite i ispolirajte površinu mekom krpom ili papirnatim ručnikom. Ne koristite piling ili izribati žice, oni neće ni sudoper. Koristiti gumeni ili plastični podmetač za izbjeći ogrebotine površine jelo ili ostaviti tragove. Također možete dodati malu količinu octa ili amonijaka da bi na površinu više sjaji.

p201702281642092861109.jpg

Drugi, emajl sudoper

Ne dopustite da kiseli mrlje ili hranu ostaviti na površini za dugo vremena. Većina cakline sudoperi nemaju kiselinaotpor, dugotrajna izloženost iritantne tvari kao što su kiseline, itd će biti obezbojen ili čak i korozije. Korištenje plastike ili perforirana pločica je možda najbolji način da zaštitite porculanski sudoper od oštećenja.

Treće, kameni sudoper

Porozni prirodni kamen, pa neke tvari kroz pore u kamen potopi. Ako zaštita je nepravilno, kameni sudoper će apsorbirati vlagu. Zbog toga, odmah uklonite mrlje, kako bi se izbjeglo soli, vapna, kalcij, deterdžent i ostale mrlje akumulacije je najbolji način. Kamen odvodi moraju čistiti redovito, pripremiti spužve ili mekane krpe, sredstva za čišćenje sobe-prizemlje neutralnim deterdžentom, isperite toplom vodom.