Dom > Izložba > Sadržaj

su kuhinji umivaonik rupe standardne veličine

Jun 10, 2017

Izbor inox sudoper treba obratiti pažnju na veličinu naVeličina

Inox sudoper standardne veličine: 800x450mm, 500x450mm; Sada su veći, dvostruki umivaonik 920 * 460mm, jedan umivaonik 500 * 450mm.

Izbor sudopera je potrebno obratiti pažnju na mnoge aspekte, kao što su materijal sudopera, sudoper je dobar ili loš, funkcija sudopera, i naVeličinasudoper i tako dalje. Koji sadržaj sudoper i druge aspekte kineskog sudoper marke mreže je uveden, ali mnoge druge aspekte ne uvode za vas, tako da danas pričati o drugu točku, veličina površina sudopera. U izboru sudoper kada veličina površina sudopera je također treba obratiti pozornost.

p201702281006043417819.jpg

Veličina naPovršina sudoperamože se razlikovati od tri aspekta, koji je podijeljen po vrsti sudoper, jer sudoper ima jedan utor, dvostruko utor i tri mjesta. Općenito sljedeća tri slučaja:

Prvo, jedan utor je često kuhinja prostor je previše mali obiteljski izbor, mjesto je u korištenje može neke neugodnosti, jer samo da zadovolji najviše Osnovno čišćenje funkcija;

Drugo, dvostruki dizajn je većina naširoko koristi, jer dvostruki utor može zadovoljiti potrebe za čišćenje i uređaj zasebno, ali i prostor okupirao razdoblja nije velik, opće prostor nije premala kuhinja može se koristiti, tako da je dvostruki izvedba sudopera postati prvi izbor za mnoge ljude;

Treći, treći tenk ili majka utor zbog dizajn za poseban oblik, to je više prikladan za stil veliku kuhinju, također je vrlo praktična, jer može biti namočen ili oprati i pohranjuju i mnoge druge funkcije, ali mogu se hrane sirovo i co potvrdio zasebno, uštedite vrijeme i trud, korištenje je vrlo povoljno.