Dom > Izložba > Sadržaj

60/40 kuhinjski sudoperi

May 19, 2017

U odabiru 60/40 kuhinjskih sudopera , prvi bi trebao uzeti u obzir dubinu, neki uvezeni bazeni nisu prikladni za domaće velike lonce. Druga je veličina, ne smije se izostaviti dno vodonepropusnih mjera i obratite pažnju na sljedeće točke.

1, prema širini brojača kabineta određuje širinu sudopera, opća širina mora biti širina tablice minus 10-15 cm.

2, izbor od nehrđajućeg čelika sudoper , debljina materijala na umjeren, previše tanki će utjecati na vijek trajanja i snagu žlijeba, previše debeli lako oštetiti pribor za pranje. Osim hrapavosti površine od nehrđajućeg čelika, kao što je neujednačen opis loše kvalitete.

3, obično, volumen čišćenja veće praktičnosti flume, dubine od oko 20 centimetara bolje, kako bi se spriječilo prskanje vani.

p201612150950249373788.jpg

4, dezinficira površinsku obradu na mat za lijepo i praktično mjesto zavarivanja sudopera da se pažljivo promatra, zavar mora biti ravnomjerno oblikovan, bez hrđe.

5, zgodan u izgledu, razumni dizajn, s prelijevanjem usta kao dobar.

p201612150952098397238.jpg

Osim toga, kuhinjski sudoperi uglavnom su podijeljeni u jednostruki utor, dvostruko Groove i tri utora. Jednokrilik je često mali kuhinjski prostor za korištenje obitelji, jer je jedini utor nepotreban za upotrebu, tako da može zadovoljiti samo osnovne funkcije čišćenja. I dvostruko kroz većinu obitelji koriste, bez obzira na dvije sobe ili tri sobe, dvostruki utori koji mogu zadovoljiti potrebe čišćenja i odvojenog liječenja. I trojni žlijeb zbog posebnijeg dizajna, pogodniji za personalizirani stil velike kuhinje jer se može istovremeno natapati, pranje i skladištenje i mnoge druge funkcije, tako da je ova vrsta sudopera vrlo Pogodan za velike vile i druge kuhinje.