Dom > Izložba > Sadržaj

50/50 nehrđajućeg čelika sudoper

Jun 11, 2017

50/50 površinski obradu od nehrđajućeg čelika postoji nekoliko, koja je razlika. Ovdje zajedno s dugogodišnjim iskustvom i iskustvom u razvoju sudopera od nehrđajućeg čelika , razgovarati o našim stajalištima. Općenito, postoji pet vrsta površinskog tretmana od sudopera od nehrđajućeg čelika:

1. biserna lica

Neki ljudi također nazivaju biser srebro, mat, perla mat i tako dalje. Izrađen je od kemijskih elektrolita za površinsku obradu (to je bijelo i gotovo je galvansko). Ova površinska obrada u svim proizvodnji, najjednostavniji proces, tehnički sadržaj malih, niskih troškova proizvodnje. Cijena proizvedenog proizvoda je također niska. Trenutno gotovo 9 posto gotovo dvjestotinjak proizvođača u zemlji potpuno je prihvatilo ovaj proces. Mnogi robni marki prve linije također koriste ove tehnologijske proizvode kako bi privukli low-end tržište. Ali površina najvećeg nedostatka je netolerancija, jednostavna za upotrebu površinskog ogrebotina, ozbiljna prevlaka će pasti. Tako mnoge tvrtke postupno koriste drugu tehnologiju za zamjenu ovog procesa.

2. Mat površine

Zovu se i površine pijeska zrna. Je li mali pijesak ravnomjerno visokim brzinama gura površinu sudopera, tako da je površina uniformne formacije malog i malog utora (ljudsko oko teško je vidjeti) i poboljšava tvrdoću površine sudoper, podigao je svoj otpor na ogrebotine. Princip je ekvivalent mehaničkoj obradi pušenja. Ovaj postupak općenito zahtijeva da debljina stijenke ploče ne može biti previše tanka, općenito sveukupni dio sudopera na taj način više.

3. Površina crtanja p201612150940076939078.jpg

Također poznat kao mercerizacija. Je li upotreba opreme za crtanje žice u površini spremnika opetovano crtež (što je jednako obradi u stroju za brušenje). Tako da je površina formiranja traga finih svilenih maraka, a površina i glatka. Osjećaj i vizija imaju snažnu jasnu i silu. Budući da je izravno u crtežu površine spremnika, zahtjevi ploče su izuzetno visoki. Pojavljuju se domaća ploča, koja se ponekad pojavljuje na površini malih čestica i utječe na izgled. Dakle, opći crtež ploče većinu izbora uvezene ploče.