Dom > Izložba > Sadržaj

42 kuhinjski sudoper od inoxa

Jun 13, 2017

Sudoper od nehrđajućeg čelikaje kuhinja oprema koja se koristi, tako da korištenje dugo bit će određene ulja na gore, kako bi čišćenje.

Prije svega da vas podsjetim: u izboru posude, možete ozbiljno vidjeti da li postoji vrlo tanka vara šav i neke riječi, mora da vara, a zatim, tijekom vremena, prljavština, će curiti; Da vas podsjetim: kada kupite sudoper, možete predati Save zida vidjeti ako nema bubanj paket, visoko kvalitetni sudoper nije bubanj paket; još jednom podsjetiti da kupi protežu sudoper, obratite pozornost na debljinu nasudoperi izdržljivost.

p201612150945059115421.jpg

Sudoper od nehrđajućeg čelikapovršine masti, ulja, maziva zagađenja, mekanom krpom obrišite čistom, kasnije s neutralnim deterdžentom ili amonijak rješenje ili Specijalni deterdžent čišćenje. Od nehrđajućeg čelika površina s bjelilo i razne kiseline prilogu, odmah isperite vodom, i onda otopina amonijaka ili neutralni sok otopina sumporne kiseline DIP, oprati neutralnim deterdžentom i toplom vodom.

Prilikom čišćenja površine sudoper od nehrđajućeg čelika, mora se paziti da se izbjegne površinske ogrebotine, kako bi se izbjeglo korištenje izbjeljivača komponente i abrazivna sredstva za čišćenje rješenje, žičane kugle, brušenje alata, itd., kako bi se uklonili za pranje suđa, pranje na kraju voda a zatim isperite površinu.

Inox sudoper površine prašinom i lako ukloniti smeće može biti koristi sapun, slaba deterdžent ili topla voda za pranje rublja. Inox sudoper površine zaštitnog znaka, folije, toplom vodom, slabi deterdžent za pranje, vezivo sastojaka, koristite alkohol ili organska otapala (eter, benzol) izribati.