Dom > Izložba > Sadržaj

30 undermount jednu zdjelu sudopera

Jun 11, 2017

Prvo, možemo odabrati materijal mora biti hrana razreda od nehrđajućegkuhinjski sudoper, ovaj materijal je korištenje posebna obrada metoda, za neke antibakterijske sastojke, tako dugo u kuhinji takvo okruženje, možete bolje osigurati sudoper, nema puno ostataka smeća ili bakterijskih sastojaka, tako da se ne utjecati na sigurnost korištenja obitelji. Ali više higijenski, površinske tehnologije su sve koristi, visoke temperature priručnik za crtanje dizajna, tako da sudoper izgleda više sjajne, koristi u kuhinji, bit će više razreda.

p201702281725598800550.jpg

Što je najvažnije, tojednu zdjeluveličina je za modeliranje, tako da postoji sučelje, koristi, ne morate brinuti o nastanku pukotina u spremnik, određene veličine, prema lokaciji osobne kuhinju slavina za postavljanje neke postavke lokacije slavina su posebni , tako veličine odabira sudoper bi trebao biti veći, potrebno prilagoditi upotrebu jedan je single-kanal vodeni biljke, ali iz drugi aspekt korištenja jednog spremnika je i jednostavnije, isto sa filtrom, tako koristi , ne morate brinuti o krhotine će ući u cjevovod.

Koliko je veličina ijedan sudoper

Sam prorez veličine obično imaju fiksne veličine, dubine tenk su uglavnom oko 220 mm, vlastite težine 12 kg, relativno lako riješiti, rupu veličine vjetar nije 767 * 465 * R45. To je većina velikih dimenzija sudopera dizajn, izgled dio će povećati veličinu, ako je dizajniran u skladu sa gore navedene dimenzije, izgled površina je 784 mm dugi, 484 mm širok, dakle instalirati kuhinje više je