Dom > Izložba > Sadržaj

3 zdjele inox sudoper za prodaju

Jun 13, 2017

Uz stalno usavršavanje potrošnje i estetike, tradicionalnog cementa i keramički sudoperi postupno povukli iz moderne kuhinje, zamijenjen lijepe i izdržljive inox sudoper. Dakle, u procesu kupnje kako razlikovati prednosti i nedostatkesudoperi od nehrđajućeg čelika? Samo pogledajte izgled sudopera je vidjeti kvalitetu i brand razlike, koje treba da obratite pozornost na sljedeće točke kupiti detalja.

Pogled na proces zavarivanja koje je dolazilo

U mnogim slučajevima, vidjeli smo neke marke sudoper, izgleda sa običnim brand gotovo nema razlike, ali cijena je manje od hiljadu milja. Glavni razlog je da prve klase sudoper u procesu potrošnje će biti relativno velika, sjajan sudoper je odabrati tisak proizvodnje, ova tehnologija je relativno visoka.

Prvoklasna sudoper u zavarivanju težine i procesa zahtjevi će biti veći od običnih sudopera nekoliko razreda, želite odrediti njihove razlike, možete dodirnuti ruku, opće zakrivljenost relativno gladak, glatka površina sudopera je kvaliteta proizvoda, naprotiv to nije.

p201703281042034946962.jpg

Drugi pogled na materijal, tanke debljine lagani

Sudoper marke se koriste čelika, jer kako u pogledu tvrdoća i otpornost na habanje, čelik je najpogodniji za korištenje u kuhinji. Površina čelika je vrlo gladak, lako ulje i prljavštinu, čišćenje će uštedjeti puno truda. Debljina istopljeni čelik je općenito između 0.8 i 1mm, što je najbolji sudoper debljine. Kada je čelik debljine manje od 0,8 mm, vijek trajanja sudopera će se smanjiti. Ali više od 1mm, to je lako oštetiti na servis.

3 Vidi detalje, vidjeti mikro-znam

U kupnjusudoper od nehrđajućeg čelika, ne samo kako izgleda lijepa, u kuhinji s ukupnu, ali i da odražava svoje praktičnosti. Kada kupiti sudopera, pažljivo promatrati detalja dizajna, posebno vode spremnika priključak i priključak cijevi uz korištenje kvalitete loptu, što je teško vidjeti lokaciju, ali ovaj detalj je ključ za anti-miris spremnik. Obratite pozornost na detalje, lako se teško čisti nevolje.