Dom > Izložba > Sadržaj

27 kuhinjski sudoper

Jun 13, 2017

Potrošači u kupnji undermount proizvoda kuhinjskog sudopera , s posebnim osvrtom na sedam elemenata:

1, domaći sudoper jedinstvena dvoslojna kompozitna obrada, elegantna tekstura, super tvrdoća, može izdržati metalne struganje.

2, materijal na SUS304DDQ ploču od nehrđajućeg čelika je bolji, debljina materijala je umjerena, do 0.8mm-1.0mm prikladna, previše tanka utječe na vijek trajanja i čvrstoću sudopera, previše gusta da bi izgubio snažno lako oštetiti pranje posuđa ,

p201703021726196257723.jpg

3, u normalnim okolnostima, veći kapacitet kapaciteta sudopera spremnika je dobar, dubina od 20 cm je bolja, tako da možete učinkovito spriječiti kapljice vode, a istodobno dubina je također važan pokazatelj ocjena od sudopera, više od 18 cm dubine dvostrukog spremnika je visok Grade proizvoda.

4, površinske obrade undermount kuhinjski sudoper na mat za prekrasne i praktične, ne samo bez odsjaja od reflektirajuća, ali i da izdrže porculan, posuđe ponovio habanje, jednostavan za čišćenje, obično koristi kao nova.

5, prema karakteristikama kineske obitelji pranje za odabir velikog promjera cijevi za vodu, a čelična glava od nehrđajućeg čelika za najbolje.

6, prema širini kuhinjskog stola kako bi se utvrdilo širinu kuhinjskog sudopera , ukupna širina umivaonika bi trebala biti manje od 10 cm brojač kuhinjskog stola. Istodobno prema domaćoj kuhinjskoj ploči veličine u 50cm-60cm ovu značajku, možete dobiti razumnu širinu spremnika u 43cm-48cm.