Dom > Izložba > Sadržaj

27-inčni kuhinjski sudoper

Jun 13, 2017

Kliknite na sliku kako biste kupili sudoper za kuhinju od 27 inča

p201703021726196257723 (1).jpg

Ravnost površine najintuitivniji je standard za ispitivanje kvalitete i stupnja nehrđajućeg čelika

U svakodnevnom životu, od nehrđajućeg čelika je vrsta legure željeza, udio čelika je 7,87, koji je dodao nikal, krom teških metala, udio tih metala od čelika do velikih, pa je težina relativno teška, lažni loša kvaliteta od nehrđajućeg čelika sudoper, kao što su čelik kromo Upaljač, ispod, proizvođači od nehrđajućeg čelika koji dijele s vama hrapavost površine je kvaliteta ispitnog spremnika i najintuitivniji standard!

Općenito, veliki volumen kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika je dobar, dubina od 200 mm je bolja, to može učinkovito spriječiti dotok vode, a istodobno dubina je također važan pokazatelj sudopera, više od 180 mm dubine dvostrukog spremnika je visok Grade proizvoda.

Ravnost površine je testirati kvalitetu kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika i grade najintuitivnije standarde, linija vidljivosti i sudoperi od nehrđajućeg čelika su konzistentni, rub od sudopera od nehrđajućeg čelika ne bi trebao stršati, a ne savinuti, pogreška je manja od 0,1 mm. Ravnost nije dobra, osim utjecaja ljepote, ali također vjerojatno da će uzrokovati propuštanje i obrađivanje i tako dalje. Sinkov površinski tretman za mat za estetski i praktičan, ne samo ne-odbljesak od reflektirajuće, nego i da izdrži porculan, posuđe opetovano trošenje i habanje, lako čišćenje, obično se koristi kao nova.