Dom > Izložba > Sadržaj

18 umetak od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika

May 21, 2017

Često naiđemo na nesporazume pri odabiru sudopera od nehrđajućeg čelika :

1: s magnetnim usisavanjem

Mnogi potrošači misle da može apsorbirati je: ne hrđe željezo, ne može apsorbirati: nehrđajući čelik. Nije iznenađujuće, čak i najbolji od 304 modela od nehrđajućeg čelika u procesu sudopera kroz mehaničko istezanje imat će mikromagnetni, najgori 430 modeli od nehrđajućeg čelika nakon uklanjanja magnetskog tretmana bez malo magnetizma, ako se prema prethodna vrsta tvrdnje da se testira, to jest 430: 304 više nehrđajućeg čelika, može se vidjeti da ova vrsta izreke nije održiva, nasuprot nehrđajućeg čelika sudoper od strane mnogih podmukao poslovnu uporabu, mrtva, profiting.

2: Pritisak ručnog pritiska

Što deblji umivaonik smatra da je to izdržljiviji. Premisa ove presude je isti tip materijala od nehrđajućeg čelika. Ako isti tip nehrđajućeg čelika nema pravi smisao, kao što je umivaonik 201, sudoper 304, prvi je debeli, potonji tanki, ako se prema ovoj metodi koja bi trebala biti bivša od posljednjeg izdržljivog, u stvari, 304 umivaonika od 201 životnog vijeka vode je mnogo dulje, iako je bivši deblji od posljednjeg jer je 304 od 8% sadržaja nikla od sadržaja nikla samo 1%.

3: Utvrdite kakvoću sudopera prema težini

Mislite da je teži sudoper bolji. Ovo načelo je slično gore navedenom presudnom presudnom presudom, mora se pod istim materijalnim uvjetima usporediti, inače nemaju usporedivost.

4: Nehrđajući čelik nikada ne hrđe

Nehrđajući čelik nije apsolutno ne hrđa, vidi u kojem okolišu se koristi, ako u širokom rasponu iona klora u okolišu, kao što su sol, znoj, morska voda, tlo, morski povjetarac itd., Uskoro će hrđati, a čak i brže od obični čelik s niskim ugljikom.

5: Pearl Sand površinski tretman ekološki prihvatljiviji

Postupak obrade Pearl Sand-a, korištenje elektrolize kloridne kiseline i drugih tvari, neke će štetne tvari ostati na površini postupno otpuštene, ugrožavajući ljudsko zdravlje, tako da neke razvijene zemlje kao što su Sjedinjene Države zabranjuju elektrolitičke sudopere na svoje tržište, a sada neki Visokokvalitetni umivaonici se općenito koriste za obradu žičane cijevi, u usporedbi s ostalim procesima ima čvrste, dugotrajne i često nove prednosti.

6: Integrirani umivaonici za kalup su izdržljivi od zaptivnih sudopera

To je samo trik za tvrtke s kojima se igraju, u usporedbi s bazenom zavarivanja, cijela dubina tvorničkog spremnika nije duboka, neravna debljina, skupi, jednostavni stil nije dobar, zbog visokotemperaturne žarenja uzrokovane omekšivanjem sudopera i tako da, naprotiv, od nehrđajućeg čelika sudoper sada zavareni bazen zbog korištenja CNC tehnologije zavarivanja, zavarivanje, ne postoji virtualni zavarivanje, curenje zavarivanje, zavarivanje i druge pojave, zavarivanje u potpunosti s drugim dijelovima sudopera na postići isti život.