Dom > Izložba > Sadržaj

16g nehrđajućeg čelika sudoper

Jun 14, 2017

Dopustite mi da vam predstavim 16 veličine nehrđajućeg čelika

Metoda odstranjivanja ljuskica od nehrđajućeg čelika od 16 veličina

Nakon jesti jaja, ljuska jaja može se postaviti. Stavite školjke jaja u posudu s mjerilom. Dodajte tri do dvije vode i protresite 10 minuta. Načelo ove metode je fizičko načelo, jer ljuska jaja i voda u spremniku uz pomoć potresanja čvrstoće i trenja na ljestvici mogu učinkovito ukloniti ljestvicu u spremniku. Ova metoda treba dodati ljusku ljuske na temelju veličine spremnika.

p201702281638088168402.jpg

Metoda za uklanjanje kamenca od škare od 16 čelika od nehrđajućeg čelika

Krumpir, krumpir, itd. Sadrže škrobnu hranu, kožu krumpira, kožu od slatkog krumpira u ljestvici spremnika, spremnik u bistru, pola sata. Budući da škrob ima adhezijski učinak, ova metoda je prikladna za skalu razrjeđivača ljestvice do vrlo teške ljestvice neće funkcionirati.

Ljestvica neiskorištenih sposobnosti za mršavljenje od nehrđajućeg čelika koje sam uveo ovdje nije baš dobra, a mnogi će potrošači uskoro naučiti vidjeti. Kao što je Xiao Bian rekao, ovih nekoliko poteza za uklanjanje prekrasnih poteza, to je naše uobičajeno jelo za jelo. Zapravo, sve dok više pazimo, mnogo onoga što obično gledamo na ponizne stvari može biti naš dobar pomagač.