Dom > Izložba > Sadržaj

16 gauge undermount od nehrđajućeg čelika sudoper

Jun 14, 2017

Kako odabrati sudoperi - nekoliko kategorija

Prvo, klasifikacija materijala od nehrđajućeg čelika

1,304 # Materijal od nehrđajućeg čelika, 2,202 # Materijal od nehrđajućeg čelika, 3,201 # Materijal od nehrđajućeg čelika

Najveća razlika između navedenih vrsta materijala od nehrđajućeg čelika je razlika u otpornosti na koroziju, naravno, razlika u cijeni je ogromna. Dakle, molimo da potrošači moraju biti sigurni da kupuju kada je posao jasno, uzeti ozbiljno. Najbolje je imati jamstvenu knjigu proizvođača.

p201704101435061627961.jpg

Drugo, klasifikacija površinskog tretmana

1, srebrna srebrna lica, 2, mat površina za crtanje, 3, mercerizirana površina, 4, poliranog zrcala

Gore navedene četiri vrste procesa imaju svoje posebne točke, od kojih je najpopularnija površina biser srebra, postupak je da se koristi prva površina pjeskarenja, a zatim kemijska površinska obrada, površina luksuza, dugotrajna i trajna. Mercerizirana površina postala je sve popularnija, karakterizira prednosti procesa matiranja i poliranje zrcala u jednom, performanse osjetljive, mercerizirane poput satena.

Treće, strukturna klasifikacija

1, pojedinačni bazen, 2, dupli bazen, 3, tri vrste bazena, 4, sa zračnim letvom

Pojedinačni bazen umivaonik velik, odabir je više zgodan i udoban, trenutno tržište ima duljinu više od 900 mm duge bazena tipa. Modeliranje i luksuzni stil, naravno, cijena je skuplja Tip dvostrukog bazena je najprikladniji, uglavnom više za dvostruke lonce, što je glavni lonac plus pomoćni bazen, glavno pranje bazena, pomoćni bazen za korištenje neto pjena. Tri bazena podjele rada je jasnije, nedostatak je velika zdjela, velika kuhinja su beskorisni. Sa zračnim letvama u domaćem gradu nije vrlo popularan, ali popularniji u Europi i Sjedinjenim Državama.

Kako odabrati sudoper - kako odabrati

Jedan, na uređaj za vodu

Uređaj za opskrbu vodom može biti nešto što većina potrošača zanemaruje, ali je vrlo kritična komponenta u konfiguraciji spremnika. Utjecaj cijene na umivaonik je također vrlo velik. Cijena vodene jedinice od nehrđajućeg čelika iznosi više od 100 dolara. Od vode s automatskim uređajem za vodu, ali funkcija nije nužno dobra stvar, lako se pokreće, dugo može biti problem!

Drugo, mjerenje sudopera od nehrđajućeg čelika od debljine

Dobra odijela od nehrđajućeg čelika su relativno debela ploča, jer sudoper je bio rubni tretman, teško je vidjeti debljinu trenutka, najlakši način: malo tvrdo po površini sudopera, ako idete, to pokazuje materijal je tanak, naravno, ako ne može posuditi vernier čeljust i spiralni mikrometar ne toliko problema.

Tri, vagajte težinu sudopera od nehrđajućeg čelika

Nehrđajući čelik je legura od željeza, udio čelika je 7,87, što je dodavalo nikal, krom teške metale, udio tih metala od čelika do velikih, pa je težina relativno teška (naravno, također se odnosi i na debljinu ploče). Ako je lažna, loša kvaliteta od nehrđajućeg čelika, kao što je čelik krom na težini svjetlosti.

Iako je sudoper kuhinja svakog domaćinstva ima nešto, ali ako doista idete pažljivo pažljivo kupiti, ponekad je izbornik dvostruki otvor, ili koji je materijal dobar i slijepo krug, kako odabrati da budu zadovoljni. na uporabu i na različitim mjestima koristite prirodne i različite, a to je potreba da odaberete način na koji je drugačiji, ali on još uvijek ne može pobjeći od izbora gore navedene metode, pa se nadam da će vam uvođenje gore navedenog korisni su.