Dom > Izložba > Sadržaj

16 sudopera za kuhinjsko posuđe

Jun 14, 2017

Kakav je sudoper za kuhinju ? Vjerujem da nećete biti upoznati s bazenom. Donji bazen je također vrsta umivaonika. Ali bazen će biti umetnut sa stolom, a stvari oko nje izgledaju skladno. Pa što je dno sudopera? Koji su to prednosti i nedostaci? Da bismo je jasnije da znamo što se događa u umivaoniku, došli smo ovdje.

p201702281617505306564.jpg

Prednosti kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika

Prednost donjeg bazena je u tome što ne uništava ravnost stola i to je prikladnije za čišćenje. U vizualnom efektu bazen će također biti moderniji, za ljude koji vole. U usporedbi s bazenom, niža cijena bazena bit će skuplja, a instalacija će biti složena. Dio stola za pranje mora otvoriti rupu u veličini donjeg bazena, koji se koristi za postavljanje bazena ispod stola. Da bi stalo do stola, dio stola i stolnog kontakta mora biti povezan sa stolom, s posebnim ljepljivim sredstvom za lijepljenje. Ako je donji sloj prekinut, nemoguće je odvojiti donji sloj od stola i može se zamijeniti samo s tablicom. Dakle, s ove točke gledišta, bolje bismo odabrati najpoznatije marke donjeg bazena, kako bismo osigurali kvalitetu i smanjili mogućnost oštećenja ispod bazena.

Nedostatak kuhinjskog sudopera koji se ne koristi

Stadij bazen jer je promjer bazena veći od stola iskopanog rupa, što je jednako stolu izravno. U instalaciji vremena samo na stolu umivaonik i mesa spojeva na silikon može biti, izgradnja je više prikladan. Ako je oštećen stakleni bazen, jednostavno uklonite silikagel i podignite ga izravno odozgo. Lavinski bazen također ima prednost, tj. Može napraviti veće promjene u modeliranju, tako da je izbor stila veći, a efekt dekoracije je više idealan. Prilikom pranja ruku, voda nije lako ispirući iz umivaonika, ali čišćenje bazena za pranje je teže poteškoće s nekim, a zbog relativno visoke, također nije pogodno za djecu za upotrebu.