Dom > Izložba > Sadržaj

Kuhinja od nehrđajućeg čelika od 16 mjernih jedinica nestaje

May 25, 2017

Prije svima je kuhinja slavina od nehrđajućeg čelika odabir sudopera Fokus na veličinu, anti-obraštanje sposobnost, 09 kuhinja kupaonica pokazati usredotočiti na vizualne efekte i humanizirani dizajn, mijenjati slavina sudoper od nehrđajućeg čelika lice i jedan efekt scrubbing, boja, tekstura, svjetlosni osjećaj, itd. imaju dobre performanse.

1, boja: crna

crna kuhinjska slavina od nehrđajućeg čelika, materijal je umjetni mramor, s posebnim naglaskom na istu vrstu crne slavine.

p201702281512490971350.jpg

2, tekstura: korteks

Retro-modna struktura zmije-kože ne samo da je pogodna za WC umivaonik, nakon posebnog tretmana može se koristiti i za kuhinjske odjeće od nehrđajućeg čelika.

3. Dizajn: integracija

Vruća i hladna voda, cijevi za čistu vodu, noževi, kante za smeće, pribor za stolni inventar, hardver ... Lavalo zadovoljava većinu kuhinjskih funkcija.

4. Dizajn: humanizacija

Franke Integrated Molding slavina za slavine, može biti uvući slavina, opsežnija površina, dva prekidača za upravljanje izlazom, različite mogućnosti ispuštanja vode.

5, dizajn: rotacija od 360 stupnjeva

Sinkovi slavine mogu rotirati 360 stupnjeva, rad više casual.

6. Tehnologija: Poliranje

Postupak trostrukog poliranja, osjećaj svjetlosti poput koktela.

7, Spremi: Hladna tople vode, čista voda

Vruća i hladna voda zajedno s vodom iz slavine jedna za drugom, kako bi spasila slavinu, spremiti neki kuhinjski prostor.