Dom > Izložba > Sadržaj

16 cm od nehrđajućeg čelika pad u kuhinjski sudoperi

Jun 16, 2017

Od nehrđajućeg čelika od 16 mjerača kap u kuhinjskim sudopera

p201702271652543615633.jpg

Različite vještine i marke jedini su put za snagu sudopera od nehrđajućeg čelika

Kina proizvodi od nehrđajućeg čelika izvoziti proizvode kako bi zaradili samo 3% ukupnog izvoza, a ne samo pitanje znanstvenog i tehnološkog sadržaja, ali i marke. Brand sadrži puno sadržaja, paket Rohelau, obećanje i tako dalje. Obećanje je zlato, poslovanje u dobroj vjeri osnovni je način. Ako proizvodimo proizvode od nehrđajućeg čelika, nemojte zalijepiti narodnu marku, ali da moja marka prodati, ali i prodati cijenu iste, tada naš BDP nije znao koliko puta. Također, kako bi se povećala i ojačala svojstvo sudopera od nehrđajućeg čelika, uključivanje velikih konzorcija ključni je element. Japanski Panasonic, Sony nije da se bavi električnim aparatima, ali oni su veliki konzorcij, gledajući izglede za razvoj kućanskih aparata, koji su uključeni, sada je ujedinjen svijet.

Kako izmisliti brand same Kine i tržište je problem s kojim se hitno trebamo baviti. Uz sudjelovanje WTO-a, više od međunarodno poznatih marki također je potrebno puno priljeva u Kinu, što je ono što često nazivamo "vuk". Vuk dolazi. "Nema užasa, ključ je da moramo imati dobru pušku kako bismo ga blokirali." Međunarodni kalup i nehrđajući čelik upijaju plastični Glavni tajnik Trgovinskog udruženja dobavljača Rob je istaknuo da Kina proizvodnja nehrđajućeg čelika industrija proizvodnje, marketing mora prilagoditi domaćem i međunarodnom plimu prema internacionalizaciji, a novi marketing povući poduzeća za razvoj, stvoriti međunarodni koncept , Trenutno, proizvod iz inoksa od nehrđajućeg čelika naše zemlje jednostavno se ne igra u internacionalnoj marki, kao što je Zhejiang Yongkang, poznat je u Kini, ali još uvijek je Zhejiang Yongkang, a ne Kina Yongkang, još nije izašao iz zemlje. Povjerenje kroz razdoblje napornog rada, Kina će proizvoditi od nehrđajućeg čelika u međunarodnoj marki sve više i više.

Tržište i imovina Regionalna veza je razvoj potražnje

Postoji problem ne može se zanemariti, je naše nehrđajući čelik kroz proizvodnju poduzeća na nacionalnu prednost, ne može zbog mojih prednosti, nerazumna konkurencija. Kineski široki regionalni razvoj premisa gospodarskih razlika, vlasniątvo od nehrđajućeg čelika također ima jasno područje koje se odnosi na kineske nacionalne uvjete, ali i karakteristike industrije od nehrđajućeg čelika u Kini. Sadašnja delta Yangtze rijeke, Pearl River Delta regija je postala najbrže rastućoj regiji kineske ekonomije u posljednjih nekoliko godina, Yangtze River Delta Ekonomska zona je postala najbrže inozemna ulaganja u regiji, u ovoj situaciji, Jiangsu nehrđajućeg čelika sudoper nekretnina ima veliku prednost, ova prednost može se proširiti kroz zračenje zaleđa, pridržavati i promicati položaj ove prednosti. Ovo je druga osnova baze od nehrđajućeg čelika, prva koja vidi usporedbu nedostatka znanja, postoji konkurencija za provedbu, ali razvoj nehrđajućeg čelika slojevi imovinskog pojasa mora se suočiti sa zdravo natjecanje između imovine pojas, To će također biti koristan za područje nehrđajućeg čelika potonuli vitalnost imovine i ubrzanje ekonomske promocije. Da bi tržište mora biti s lokalnim potrebama Qijiang imovine za obavljanje kontakta, nehrđajućeg čelika tržištu spremnika nije iznimka, to je socijalističko tržišno gospodarstvo za obavljanje potražnje.