Dom > Izložba > Sadržaj

16 ocijenilo kuhinji umivaonik undermount

Jun 13, 2017

Sudoper u kuhinji su dizajnirani za instalaciju, ali dizajn i ugradnja sudopera nije vrlo jednostavan problem, moramo biti u dizajnu vode spremnik kada posebna pažnja, i na pravi način instalirati kako bi se osigurala ukupnu korištenje spremnik za vodu .

p201702281512490971350 (1).jpg

Kako to uvesti koga u službu16 mjerač sudopera-Bilješke

Napustiti mjesto: kućanstava izabrati klisura stil je različit, tako da u tablici treba ostaviti iz sudopera i volumen sudoper bi trebao biti u skladu sa stola kad stol treba reći veličine dobavljač sudopera, kako bi se izbjegli problem preraditi. Slavina i dovod cijevi treba instalirati prije slavine instalaciju i instalaciju. Ugradnja na slavinu, ne samo potrebna je jaka instalacija i spajanja ne može se pojaviti procjedne. Postavite sudoper: nakon instalacije neke od funkcija dijelova sudoper, mjesto sudopera u odgovarajući položaj na radnu ploču i pripremiti za početak sljedeći korak.

Kako to uvesti koga u službu16 mjerač sudopera-uvođenje u službu Metodije

1, će biti instaliran u pipa unaprijed spojen na dovod vode prekidač, instalaciju treba obratiti pozornost na povezanost tvrtke, ali također platiti pažnju na detalj, je mjesto tople i hladne vode cijevi, ne griješe.

2, preljeva rupa je izbjeći spremniku prelijevanje zaštita otvora, tako da u instalacije vodovodne cijevi preljev rupu, da obratite pozornost na brtvljenje s utorom tijela, kako bi se preljev rupu cijev za vodu se ne propuštaju.

3, korpu za filtar pod kanalizacija u instalaciji, glavna pozornost na vezu između vode cijevi i groove, ne samo biti čvrst, ali i pečat.

4, obično ljudi će kupiti dva filtra košara sudoper, ali dvoje razmak između vodovodnih cijevi, radnici za instalaciju, će se temeljiti na stvarnoj situaciji drenažna cijev rezati, u ovo vrijeme da obratite pozornost na brtvljenje između svakog sučelja , čest problem curenja događa u tim mjestima.

5, umivaonik u tablici, morate instalirati u korito i sto podržava visi komad, sudoper instaliran, kako bi se izbjeglo male praznine uzrokovane groove njihanje.