Dom > Izložba > Sadržaj

16 ocijenilo kuhinji umivaonik jednu zdjelu

Jun 14, 2017

16 vodomjerakuhinji umivaonik jednu zdjelu-Prva metoda instalacije

U ugradnje sudopera, položaj tablice bi trebao biti veličine sudoper sama i veličinu površine. Kada odabir sudopera, budite sigurni da razumijete veličinu sudopera. Izbjegavajte preraditi. Onda je prvi korak u kuhinji umivaonik Save instalacije instalirati slavina, pristup vode prekidač mora biti čvrsto, sada pipa ima hladno, vruće točke, ovo je jer pipa ispod pritišće cijev ima dva, jedan predstavnik hladne vode drugi predstavlja vruće vode, dvije cijevi zajedno za povezivanje cijevi, i zamijeniti položaj. Ovo je slavina instalacija tijekom instalacije kuhinji umivaonik umivaonik.

p201703011137178968197.jpg

16 ocijenilo kuhinji umivaonik jednu zdjelu-Druga metoda instalacije

Ulijevni priključak, u stvari, je slavina odvodnje od dvije cijevi. Prije svega, povezati cijev za vodu do odvodnje, instalacije morate obratiti pozornost na čvrstoću i stabilnost, ali također da obratite pozornost na ove dvije vode ulazna cijev i mjesto hladno, ne griješe. Instalacijska metoda i način dvije cijevi su slične, ali temperatura vode nije isto.

16 ocijenilo kuhinji umivaonik jednu zdjelu-Treća metoda instalacije

Takozvani odgovarajući komad, u stvari, je to izbjeći jaz je premala, i uzrokovati spremniku trese nestabilnosti i pribor. To je također najvažniji dio DNA Save ugradnja sudopera. Nakon punjenja sudopera vodom, testirati preljeva rupa, filtrirani plava drenaža i otkrili da procjedne vode oko sudopera, zatim preraditi odmah, potvrdite instalaciju oko sudopera. Konfiguracija visi komad, koristite vijke stegnuti niveliranje, koristi silikagel brtvljenje oko sudopera, kako bi se voda tenk okolo i mesa jednake.