Podvodni ručni kuhinjski sudoper, RS-2116

Model br .: RS-2116

Ukupna veličina: 21 "x 16"

Veličina zdjelice: 19 "x 14"

Dubina: 10 "

Detalji o proizvodu


Opis proizvoda


  Uvođenje podmorskih kuhinjskih sudova, RS-2116

RS-2116  front view and back view .jpg


Kao ručno izrađeni ručni nehrđajući čelik, RS-2116, izrađen je od visokokvalitetnog SUS304, koji je najpopularniji materijal od kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika u Sjevernoj Americi. Sudoper s malim radijuskim kutovima od 10mm radijusa ili 15mm radijusa, oboje su dostupni ovise o vašoj potrebi. Ukupna veličina pravokutnog kuhinjskog sudopera za jednu posudu iznosi 21''x 16 ", nije velika, ali će biti prikladna za vašu kuhinju koja nije dovoljno velika. Dubina RS-2116 je 10 ", koja je dovoljno duboka da jamči da neće previše vode prskati.


RS-2116 također je opremljen zvučnim prigušivačima koji su ekološki prihvatljivi i neotrovni kako bi učinkovito smanjili šum generiran protokom vode. Dizajn malih kutova radijusa ručno izrađenog kuhinjskog sudopera ne samo da daje sudoper modnom izgledu, već i jednostavan za čišćenje.Specifikacije Ručno izrađenog kuhinjskog sudopera, RS-2116


RS-2116 linijski grafikon .png

Model br                       

RS-2116
Tip Ručno izbušeno, 10mm ili 15mm radijus                                                                                  
Ukupna veličina 21 "x 16"
Veličina zdjelice

19 "x 14"

Dubina 10”
Materijal SUS 304
Debljina 16 Gauge, 18 Gauge
Završi Saten
Podrijetlo Kina
Uzorak Dostupno 

Pojedinosti Ručno izrađenog kuhinjskog sudopola, RS-2116


detalji malog radijusa ručno izrađenog kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika


Pakiranje ručno izrađenim zavjesama


pakiranje od ručno izrađenog nehrđajućeg čelika .png


O Symbolsinku


   Vodeći dobavljač nehrđajućeg čelika


Symbolsink proizvodi vrhunsku kvalitetu sudopera od nehrđajućeg čelika već više od 15 godina. Mi proizvodnju i opskrbu od nehrđajućeg čelika sudopera s dobre kvalitete i vrlo konkurentne cijene. Symbolsink koristi automatizirane strojeve treće generacije u novoizgrađenu radionicu. Dvostruki kapacitet proizvodnje, manji trošak rada, niži trošak proizvodnje, brža brzina proizvodnje. Uz napredne automatizirane strojeve, kvaliteta tona sudopera od nehrđajućeg čelika bit će dosljedno stabilna, dokazana kvaliteta po certifikatu cUPC , Symbolsink gradi i kontinuirano održava dugoročno partnerstvo sa sjevernoameričkim tvrtkama. Naš cilj je da njihovo kupovno iskustvo bude što prikladno i što je moguće jednostavnije.


Dobar znak simbola temelji se na napornom radu kojeg svaki član našeg tima pridonosi. Pobrinimo se da smo jedan od razloga za rast našeg kupca. Njihov je ugled i zadovoljstvo svojih kupaca važni za nas. Razmišljamo o rješenjima i uslugama koje bi podržavale njihove potrebe. Tijekom godina, kako su zahtjevi povećali, zahtjevi za našim umivaonikom također su se povećali. Symbolsink osigurava da proširimo svoje sposobnosti ispred razvoja naših kupaca.


Ručno izrađeni nehrđajući čelik factory.jpgPitanja


1 . Dajete li OEM i ODM uslugu?

Da. Nudimo dobro zaokružene OEM usluge.

2. Kako ćete se pobrinuti da ćete biti u mogućnosti pružiti veliku količinu sudopera kao što im je potrebno?

Symbolsink planira i dogovori dostavu na temelju zahtjeva naših kupaca, kada imaju veliku količinu zahtjeva, naš tim postavlja sustav koji će nam pomoći u pripremi i proizvodnji ponora. To osigurava da su potrebni sudoperi dostavljeni na vrijeme.

3. Koliko je vremena isporuke?

Umivaonici su obično spremni u roku od 6-8 tjedana nakon primitka pologa.Hot Tags: undermount ručno izrađen sudoper, rs-2116, veleprodaja, najbolji
Upit

You Might Also Like