50/50 nehrđajućeg čelika, kuhinjski sudoper s dvostrukom zdjelom, RD-3118

Model br .: RD-3118

Ukupna veličina: 31 1/4 "x 18 1/8"

Veličina zdjelice:

16 1/8 "x 14" (L)
16 1/8 "x 14" (R)

Dubina: 10 "/ 10"

Detalji o proizvodu


Opis proizvoda


  Uvođenje 50/50 nehrđajućeg čelika, kuhinjski sudoper s dvostrukom zdjelom, RD-3118

front view and back view of stainless steel sink R-3118 .jpg


Bilo da ste domaći kuhar ili netko tko se duboko oslanja na trenutnu hranu, ima tanki nehrđajući čelik koji se lako održava i čisti čuva puno vremena. U izradenim posudama, radijalni sudoperi poznati su zbog svojih jednostavnih sposobnosti za čišćenje. Jednostavno možete obrišiti i očistiti uglove vaših sudopera, što je obično teško doći do nula radijskih sudopera. RD-3118D ima dvostruku zdjelicu koja korisniku omogućuje jednostavno upravljanje zadacima u skladu s tim. Neki vlasnici domova mogu biti osjetljivi o tome koja zdjela se koristi za koju određenu zadaću i dvostruke zdjelice može lako riješiti.

 

Gotovi umivaonici mogu biti lukav za projektiranje i izradu. Bez odgovarajućeg dizanja tlaka i utora, voda može sakupljati u slučajnim područjima sudopera, što može biti vrlo uznemirujuće za korisnike. Tehnike zavarivanja također su vrlo važne. Prava tehnika zavarivanja može izbjeći hrđu i produžiti život vašeg sudopera. Također može sakriti neugodne tragove. Naši tehničari su dobro osposobljeni za zavarivanje sudopera za optimalnu kvalitetu.
Specifikacije 50/50 nehrđajućeg čelika, kuhinjski sudoper s dvostrukom zdjelom, RD-3118


Model br                       

RD-3318
Tip Ručno postavljen sudoper, radijus od 10 mm                                                                                  
Ukupna veličina 31 1/4 "x 18 1/8"
Veličina zdjelice

16 1/8 "x 14" (L)

16 1/8 "x 14" (R)

Dubina 10” / 10”
Materijal SUS 304
Debljina 16 Gauge, 18 Gauge
Završi Saten
Podrijetlo Kina
Uzorak Dostupno 


Pojedinosti od 50/50 nehrđajućeg čelika, kuhinjski sudoper s dvostrukom zdjelom, RD-3118


pojedinosti o malom radijusu ručno izrađenu sink.jpgPakiranje ručno izrađenim zavjesama


pakiranje dvostruke zdjele ručno izrađene sink.jpg


O Symbolsinku


   Vodeći dobavljač ručno izrađenog kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika


S našim dugogodišnjim iskustvom u radu s renomiranim robnim markama, Symbolsink je razvio sustav i usluge koje vaš proces kupnje čine praktičnim i manje nakon dileme kupnje. Zamrzivači se mogu dizajnirati, razvijati i pakirati prema vašem ciljnom tržištu. Naš tim koristi naše znanje i iskustvo kako bi pomogao i podržao vaš rast. Pobrinimo se da se umivaonici razvijeni kroz nas ne samo zapanjujuće nego i od velike kvalitete. Naši sirovinski materijali dobiveni su od dobavljača kvalitete i testirani su. Naši gotovi proizvodi podvrgavaju se strogoj inspekciji kontrole kvalitete kako bi osigurali njihovu kvalitetu.


Handmade stainless steel sink factory.jpgPitanja


1 . Kako mogu dobiti cijenu?

Trošak sudopera varira ovisno o nekoliko čimbenika, uključujući pakiranje, količinu, dizajn i cijenu sirovine. Naš prodajni tim bi rado pružio prikladnu i točnu cijenu temeljenu na vašim potrebama sudopera.


2. Koju se vrstu materijala koristi za proizvodnju sudopera?

Naši sudoperi obično se proizvode od nehrđajućeg čelika SUS 304. No proizvodili smo i mogu se lako proizvoditi umivaonici koji koriste SUS316 nehrđajući čelik. Ako vam je potreban takav sudoper za visoko tržište, kontaktirajte naš prodajni tim i odmah vam pružiti odgovarajuće informacije.


3. Mogu li posjetiti vašu tvornicu?

Pozdravljamo vas. Ponosimo se u našoj tvornici i rado ćemo vam dati obilazak naše tvornice. Obratite se prodajnom timu kako bi mogli učiniti sve potrebne aranžmane za vaš posjet.Hot Tags: 50/50 nehrđajućeg čelika, dvostruka zdjela kuhinjski sudoper, RD-3118, veleprodaja, najbolje
Upit

Mogli biste i voljeti