Kuhinja od nehrđajućeg čelika, RS-1520

Model br .: ZS-1520
Ukupna veličina: 15 "x 20"
Veličina zdjelice: 13 "x 16"
Dubina: 10 "

Detalji o proizvodu


Opis proizvoda


Ugradnja kuhinjske posude od nehrđajućeg čelika, RS-1520RS-1520 正面 背面 拼图 .jpg

Bez obzira na to koristite li ga za šank ili ga koristiti za malu kuhinju, važno je višenamjenski kuhinjski sudoper koji može učiniti sve što vam je potrebno za učinkovitu kuhinju. Mora biti u stanju izdržati svakodnevnu i stalnu upotrebu. Mora biti u stanju obraditi sve potrebne preparate i pranje posuđa. Male kuhinje obično se instaliraju za studije ili male stambene kuće, tehnologija otklanjanja unaprijed buke ovog sudopera sprečava nestajanje zvukova kako bi odjekivalo cijelu kuću. Stražnji dizajn otvora za odvod otvora omogućuje više prostora za odlaganje ispod kuhinjskog sudopera.


Velika iskoristivost prostora. RS-1520 je dulji od većine umivaonika u kuhinji, posebno je dizajniran da stane dugotrajne boce s likerima. Veličina umivaonika je također idealna kada želite privremeno pretvoriti vaš sudoper u hladnjak za piće. Držalo bi se dovoljno leda za piće. Naš kvadratni sloj sadrži "snijeg siva bijela" završna obrada, rezultat je napredne tehnike koja se koristi za obradu površine sudopera od nehrđajućeg čelika. Ne samo da izgleda elegantnije i profinjenije od ostalih satenskih boja, već i otpornije na normalno trošenje i suzenje poput grebanja.
Specifikacije posuda za kuhanje od nehrđajućeg čelika, RS-1520


RS-1520构线图.png

Model br                 

RS-1520

Tip

Spremnik za umivaonik, 15mm radijus                                                                                              

Ukupna veličina

15 "x 20"

Veličina zdjelice

13 "x 18"

Dubina

10”

Materijal

SUS 304

Debljina

16 Gauge, 18 Gauge

Završi

Saten

Podrijetlo

Kina

Uzorak

Dostupno 


Pojedinosti kuhinjske odjeće od nehrđajućeg čelika, RS-1520


RS-1520 (17) .jpg

  Odvodnik od nehrđajućeg čelika


RS-1818 (3) .jpg

Distinctive Round Corner


RS-1520 (18) 下水 线 .jpg

Vodič vode vodičPakiranje ručno izrađenim zavjesama


Standardno pakiranje


1 PCS / CTN1.JPG

2.JPG

3.JPG

6.JPG

5.JPG

4.JPG


O Symbolsinku


   Vodeći dobavljač nehrđajućeg čelika

 

Symbolsink je kombinacija najsuvremenijih tehnologija, napredne tehnike, tvrdog radnog tima, strogog upravljanja i dugogodišnjeg iskustva na sjevernoameričkom tržištu. Nakon što potrošimo svoje resurse i vrijeme kako bismo saznali o sjevernoameričkom tržištu, Symbolsink poznaje različite potrebe i situacije na tržištu. Znamo razinu posla koju zahtijeva, vrstu usluga koje su različiti američki prodavači zahtijevali, koliko je važna kvaliteta i pravovremenost kupcima.


Naša tvornica je opremljena i stalno nadograđena kako bi proizvodnju nehrđajućeg čelika proizvodila brže i glatko. Brža proizvodnja rezultira manjim troškovima proizvodnje, a glatkija proizvodnja znači da postoji nula pogreška. Naš tim se stalno osposobljava za usavršavanje svojih vještina ruku s naprednim tehnikama i osposobljen je kako bi se osiguralo da su svi proizvodi koji napuste svoju postaju savršene kvalitete. Naš prodajni tim stvara sete usluga koje trebate kako biste povećali prodaju i napravili svaki penić koji potrošite. To su čimbenici koji nam stječu dobru reputaciju na tržištu i podržali ne samo naš rast već i naše klijente.


1509072215 (1) .jpg
Pitanja


P


Kakvu tehnologiju upravljanja zvukom koristite na vašim umivaonicima?
Naši kuhinjski sudoperi od nehrđajućeg čelika upotrebljavaju guste eko-prihvatljive zvukove za zvučno izoliranje. Ovi jastučići dizajnirani su tako da prekrivaju većinu sudopera kako bi potpuno poništavali buku koja se emitira od sudopera tijekom uporabe. Ovi jastučići su bez mirisa kako bi izbjegli ometanje ambijentu kuhinje.


P


Možete li pružiti prilagođeni predložak za izrezivanje?Poput sudopera, možemo izraditi i ispisati isječke izrezaka koji su uključeni u sudoper koji odgovaraju vašem marketinškom planu. Ovdje smo kako bismo vam olakšali kupnju i povećali prodaju.


P


Možete li proizvesti odvode na temelju mojih specifikacija?Da, možete, zapravo, biti sretni da razvijemo svoju liniju sudopera s vama. Možemo zajedno raditi u izradi vašeg dizajna sudopera oživljavaju. Naš prodajni tim će vas voditi tijekom cijelog procesa.


Hot Tags: umivaonika kuhinja od nehrđajućeg čelika, rs-1520, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

You Might Also Like