30 inča od nehrđajućeg čelika

Model br .: RS-3018
Ukupna veličina: 30 "x 18"
Veličina zdjelice: 28 "x 16"
Dubina: 10 "

Detalji o proizvodu

30 inča od nehrđajućeg čelika

Model br .: RS-3018

Vrsta: ručno izbušeno, 10mm ili 15mm radijus

Ukupna veličina: 30 "x 18"

Veličina zdjelice: 28 "x 16"

Dubina: 10 "

Materijal: SUS 304

Debljina: 16 Gauge, 18 Gauge

Završi: Satin

Podrijetlo: Kina

Uzorak: DostupnoSNIJEG BIJELA SATIN ZAVRŠETAK:

Advantages of 30 Inch Stainless Steel Sink


RUČNA INŽENJERNA TVORNICA NA TVORNICI:

30 Inch Stainless Steel Sink China Factory Photos


U potrazi za stabilnim partnerom / dobavljačem prvo što provjeravate je kvaliteta. Trebali biste testirati korištene sirovine, debljinu, tehnike proizvodnje i opremu. Ovdje u tvornici Symbolsink, pozdravljamo vas da osobno provjerite postupak, materijale i opremu. Biti u industriji više od desetljeća, naša tvornica može lako pokazati kvalitetu našeg kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika. Strogo kontroliramo ne samo proizvodni proces već i materijale koji se koriste na svakom koraku. Mi radimo kao tim, cijela čak, koja dolazi zajedno za proizvodnju nehrđajućeg čelika sudoper catered do high end brandova.


JEDNOSTAVNI PAKIRANJE S PROTIVNIM PODRIJETLOM:

Package for 30 Inch Stainless Steel Sink


Dobrodošli na veleprodaju kvalitetnih i izdržljivih 30 inča kvadrata undermount jedna posuda od nehrđajućeg čelika, rs-3018 od nas. Kao jedan od najboljih dobavljača različitih umivaonika, možemo vas uvjeriti u visoku kvalitetu i dobru izvedbu.


30 inča nosač od nehrđajućeg čelika, 30 sudopera, 30 kuhinjski sudoper, kvadratna kuhinjska sudopera 30,30 Podmorski kuhinjski sudoper, 30 inča kuhinjska sudopera Jedna posuda, 30 nehrđajućeg čelika, sudoper od 30 inča, 30 podložni nosač od nehrđajućeg čelika, pojedinačni sudoper od nehrđajućeg čelika.

Hot Tags: 30 inčni nehrđajući čelik sudoper, veleprodaja, najbolji
Upit

You Might Also Like