10mm Radijus Singular Bowl ručno izrađen sudoper, RS-3118P

Model br .: RS-3118P

Ukupna veličina: 31 1/4 "x 18 1/8"

Veličina zdjelice: 29 1/4 "x 16 1/8"

Dubina: 10 "

Detalji o proizvodu


Opis proizvodnje:


R3118S (4).jpg

RS-3118P je ručno izrađeni tanjur za kuhinju iz Simbola. Symbolsink kuhinjski umivaonici izrađeni su u jednoj od najnaprednijih postrojenja globalno korištenjem industrijske čvrstoće T304 18/10 nehrđajućeg čelika tvrtke Posco, vodećeg svjetskog proizvođača čelika. Naši sudoperi sadrže 25% više čelika od usporedivih proizvoda, tako da nikada ne pomiču, ne mogu se odmotati niti zalijepiti - čak i uz teške uporabe. Ispustite kipuću vodu i ispustite led bez brige o koroziji i hrđi . Za jednostavnu instalaciju osiguran je sav montni hardver. Iskustvo Simbolsink kvalitete i dovesti svoje ideje u kuhinju u život.Specifikacija:

Model br   RS-3118P
Materijal 304 nehrđajući čelik
Ukupna veličina 31 1/4 "x18 1/8"
Veličina zdjelice 29 1/4 "x16 1/8"
Dubina 10”
Obrada površina Saten
Debljina 16 Gauge ili 18 Gauge
Kut radijusa Radijus od 10 mmPakiranje i transport:


pakiranje od ručno izrađenog nehrđajućeg čelika .pngO Symbosinku:


Simbolsink kuhinjski sudoperi poznati su zbog izvanredne kvalitete i pouzdanosti. U partnerstvu s naprednom tehnologijom s vrhunskim materijalima, najboljim komponentama i strogim testiranjem, naši su proizvodi osmišljeni tako da odgovaraju testu vremena i ostaju lijepim .

neumorno smo unaprijedili i inovirali naše proizvode i usluge. Kuhinja u kojoj su sve njegove komponente dizajnirane kako bi vam pomogli uživati u vašem danu više. Dizajniramo svoje proizvode i sustave kako bi bili jednako lijepi i jednostavni za upotrebu. A budući da koristimo samo pažljivo odabrane materijale i najsuvremenije metode proizvodnje, možete biti sigurni da je vaša kuhinja izgrađena na trajanju.

Ručno izrađeni nehrđajući čelik factory.jpgPITANJA:


1. Koja je debljina vašeg ručnog sudopera?

Za ručni rad sudoper, debljina je 1.2 mm (18 g) ili 1.5 mm (16 g).

2. Koja je ocjena vašeg nehrđajućeg čelika?

Općenito, naš sudoper izrađen je od nehrđajućeg čelika 304.

3. Kako mogu dobiti uzorak?

Pozivamo vas da se obratite našem prodajnom timu kako biste razmotrili detalje o uzorku. Rado ćemo dogovoriti da se uzorci šalju na navedenu adresuHot Tags: 10mm radijus single zdjela ručno ručno sudoper, rs-3118p, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

You Might Also Like