Dvostruki sudar od nehrđajućeg čelika, RD-3320

Model br .: RD-3320
Ukupna veličina: 33 "x 20"
Veličina zdjelice:
17 "x 18" (L)
13 "x 16" (R)
Dubina: 10 "/ 10"

Detalji o proizvodu


Opis nehrđajućeg čelika, dvostruki sudoper, RD-3320


3320  (2)-.jpg


RD-3320 je ručno izrađeni tanjur za kuhanje od 10 mm. Ovo je neravnopravan ručni radni sudoper s dvjema čepovima. Ovaj sudoper je vrlo jedinstven. Obično, Bazen dvostruke zdjele ima iste širine i različite duljine. Ali u ovom sudoperu duljina i širina malog bazena su oba manja od velikog bazena. To ga čini izgleda kao drugačija vrsta ljepote. RD-3320 od nehrđajućeg čelika kombinira modu s funkcijom kako bi stvorio suvremeni izgled kuhinje.


Ručno izrađen od vrhunskog nehrđajućeg čelika T-304 od 16 gauge za maksimalnu izdržljivost, iznimno duboki bazeni lako su namješteni velikim jelima. Trajnost ne dolazi na račun njuha ili funkcije. Precizno projektirana zakrivljenost uglova u optimalnom kutu kako bi se maksimalno povećala površina sudopera i rutinski čisti povjetarac. Elegantni osnovni kanali spuštaju se na stražnji set od 3,5 inča koji je kompatibilan s filtrom ili odlaganjem otpada. Bez obzira kuhate li dnevno ili ne, to pomaže kada je sudoper lagan za oči.


Specifikacije nehrđajućeg čelika Double Sink, RD-3320Model br                       

RD-3320
Tip Ručno uglađen, Zero Radius                                                                                  
Ukupna veličina 33 "x 20"
Veličina zdjelice

17 "x 18" (L)

13 "x 16" (R)

Dubina 10” / 10”  
Materijal SUS 304
Debljina 16 Gauge, 18 Gauge
Završi Saten
Podrijetlo Kina
Uzorak Dostupno 


Pakiranje od nehrđajućeg čelika, dvostruki sudoper, RD-3320


package of Stainless Steel Double SinkO SymbolsinkuSymbolsink je vodeći proizvođač kuhinjskih sudova, sa širokim rasponom proizvoda izrađenih uz naprednu tehnologiju koja prelazi industrijske standarde. Kako bi se osigurala iznimna kvaliteta, Symbolsinkovi proizvodi uvijek se proizvode s vrhunskim materijalima, kao i vrhunskim dizajnom. Možemo vam ponuditi OEM uslugu, možete odabrati željenu veličinu, uključujući izrezivanje stvari koje vam se sviđaju. Dizajniramo svoje proizvode kako bi bili jednako lijepi i jednostavni za upotrebu. A budući da koristimo samo pažljivo odabrane materijale i najsuvremenije metode proizvodnje, možete biti sigurni da je vaša kuhinja izgrađena na trajanju. Kuhinja u kojoj su sve njegove komponente dizajnirane kako bi vam pomogli uživati ​​u vašem danu više.


Stainless Steel Double Sink factory.jpg
Pitanja


1. Koliko je vremena isporuke?

Umivaonici su obično spremni u roku od 6-8 tjedana nakon primitka pologa.

2. Mogu li dobiti uzorke?

Da. Uzorci su dostupni za naše sudopere.  

3. Kako mogu dobiti uzorak?

Pozivamo vas da se obratite našem prodajnom timu kako biste razmotrili detalje o uzorku. Rado ćemo dogovoriti da se uzorci šalju na navedenu adresu.
Hot Tags: dvostruki sudoper od nehrđajućeg čelika, rd-3320, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijene
Upit

Mogli biste i voljeti