Kuhinja od nehrđajućeg čelika, RD-3319L

Model br .: RD-3319L
Ukupna veličina: 33 "x 20"
Veličina zdjelice:
17 "x 18" (L)
13 "x 18" (R)
Dubina: 10 "/ 10"

Detalji o proizvodu


Opis proizvoda


  Uvođenje nehrđajućeg sudopera Kuhinja, RD-3319L

RD-3319L 正面背面拼图.jpg


Mali radijalni sudoperi poznati su po komercijalnom izgledu kuhinjskog sudopera. Ona odiše i predstavlja eleganciju, neposrednu privlačnost u kuhinji. Mnogo vlasnika kuća koji su pokupili mali radijus potonuo je na komplimente na sudoperu koji su primali od gostiju. Mali radijusni kuhinjski sudoperi pohvaljuju modernu luksuznu kuhinju. Ali s ovim sudoperom, ne morate žrtvovati udobnost za ljepotu.


RD-3319L je stvoren kako bi ukrasio kuhinje i olakšao dnevne kuhinje. Sadrži stil sudopera s dvostrukom zdjelom, koji korisniku omogućuje pravilno odvajanje zadatka u skladu s tim. Budući da je sudoper, taj je sudoper lakši za održavanje i čišćenje jer se bakterija ne bi akumulirala na rubu tijekom vremena. Izrađen tako da traje gotovo cijeli život, naš maleni radijalni kuhinjski sudoper izrađen je od komercijalne kvalitete SUS 304 u izvrsnom sivom sloju otporan na ogrebotine. Na ovom sudoperu koristi se napredna tehnika površinske obrade, što rezultira sitnijim zrnima i površinama otpornije na ogrebotine. Razlika koja se može lako razlikovati postavljanjem običnog tanjura od satenskog završetka pored našeg posebnog brushed satin finish.Specifikacije nehrđajućeg sudopera Kuhinja, RD-3319L

_0002_SD3319L (7) .jpg

Model br                       

RS-3319L
Tip Ručno izbušeno, 10mm ili 15mm radijus                                                                                  
Ukupna veličina 33 "x 20"
Veličina zdjelice

17 "x 18" (L)

13 "x 18" (R)

Dubina 10” / 10”
Materijal SUS 304
Debljina 16 Gauge, 18 Gauge
Završi Saten
Podrijetlo Kina
Uzorak Dostupno 

Pojedinosti nehrđajućeg sudopera Kuhinja, RD-3319L


details of Stainless Sinks KitchenPakiranje ručno izrađenim zavjesama


package of dStainless Sinks Kitchen

O Symbolsinku


   Vodeći dobavljač nehrđajućeg kuhinjskog umivaonika


Symbolsink je poznat po tome što unaprijeđuje tehnologiju obrade površine. Naš brushed satin završiti je jedinstven u usporedbi s drugim satin završiti. Finje je, zapanjujuće i otpornije na ogrebotine. Symbolsink je nedavno nadogradio naš objekt, što je rezultiralo bržom i isplativijom proizvodnjom. Naša tvornica opskrbljuje najnovije automatizirane strojeve, tako da se odvodi brže procesiraju. Kako su neki aspekti naše proizvodnje strojevi upravljani, postoji manje prostora za pogreške. Tijekom godina, naš tim surađuju s poznatim tvrtkama i pružaju im svu potrebnu podršku za procvat svojih robnih marki. Naša stroga politika kontrole kvalitete pomaže u održavanju kvalitete našeg rada.BA 工厂 拼图 .jpg
Pitanja


1 . Kako mogu dobiti cijenu?

Trošak sudopera varira ovisno o nekoliko čimbenika, uključujući pakiranje, količinu, dizajn i cijenu sirovine. Naš prodajni tim bi rado pružio prikladnu i točnu cijenu temeljenu na vašim potrebama sudopera.


2. Koliko dugo čekam uzorak?

Slobodno se obratite našem timu, naš prodajni tim rado će organizirati uzorke koji će vam biti poslani ako su proizvodi na skladištu. Ako ne, oni bi vam pružili odgovarajuće vrijeme potrebno za uzorak.


3. Mogu li posjetiti vašu tvornicu?

Pozdravljamo vas. Ponosimo se u našoj tvornici i rado ćemo vam dati obilazak naše tvornice. Obratite se našem prodajnom timu kako bi mogli učiniti sve potrebne aranžmane za vaš posjet.

Hot Tags: nehrđajuće kuhinje, rd-3319l, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijene
Upit

You Might Also Like