Dom > Pitanja

Q1: Kakva vrsta nehrđajućeg čelika koristi Simbol?

Odgovor: Većina simbola od nehrđajućeg čelika proizvedeni su od nehrđajućeg čelika premium serije 304, koji je bez hrđe, otporan na struganje, neprodoran, higijenski i izuzetno izdržljiv. Ova vrsta čelika ima 18% sadržaja kroma i 8% sadržaja nikla koji pružaju sjaj i sjaj u vašem sudoperu i sprečavaju koroziju. Ovo je industrijski standard za kuhinjske sudopere i druge hrane i sanitarne proizvode.

Q2: Koja je razlika između 304 i 316 nehrđajućeg čelika?

Odgovor: 304 sadrži 18% kroma i 8% nikla. 316 sadrži 16% kroma, 10% nikla i 2% molibdena. Dodano je "moly" kako bi se oduprla koroziji kloridima (poput morske vode i soli za odmrzavanje)

Q3: Što znači mjerilo?

Odgovor: Svi limovi su razvrstani po debljini. Što je manji broj mjerača, to je deblji, a stoga je jači i teži čelik. Dakle, čelik od 16 čelika je deblji i snažniji od čelika od 18 ili 20 gauge.

P4: Kakva vrsta završetka ima ovaj sudoper?

Odgovor: Američki sudoper je poliran na sjajni satenski završetak s vrlo sitnim zrnima, tipičnim za većinu vrhunskih sudopera. To je poželjno od strane većine vlasnika kuća jer ogrebotine ne ističu onoliko koliko bi bile na poliranom ili zrcalnom završetku.

Za drugo tržište, poliranje ili obrada ili završni obrada može biti popularnija, a možemo završiti sudopere prema vašem zahtjevu.

P5: Zašto je važan sadržaj kroma i nikla sudopera?

Odgovor: Nehrđajući čelik je legura sastavljena od različitih metala. Nikel daje nehrđajući čelik čvrstoću i tvrdoću dok krom daje sjaj i izdržljivost.

Q6: Koliko dugo traje dostava?

Odgovor: Za spremnik 40'HQ, naše zajedničko vrijeme potrebno je 6-8 tjedana. A ako vam je potrebna hitan sudoper, možemo prilagoditi raspored malo kako bi odgovarao vašem zahtjevu, osim toga, imamo neke sudopere u zalihi na vrijeme. Imajte na umu da će vam trebati još 3-5 tjedana za otpremu.

P7: Zašto je važno da moj sudoper bude podnošen i da ima džepove na dnu?

Odgovor: Podnošenje i jastučići su "zvučna izolacija" sudopera. Jastučići smanjuju "pinging" zvuk koji bi drugi sudoper učinio kada vodena slavina udari na dno sudopera i jastučići pomažu smanjiti buku iz odlaganja smeća. Osim toga, podnošenje pomaže u sprečavanju neželjenih kondenzacija na donjoj strani sudopera.

Q8: Može li se nehrđajući čelik koristiti na vrlo niskim i vrlo visokim temperaturama?

Odgovor: Da. Nehrđajući čelik ima izvrsna svojstva pri oba ekstrema ljestvice temperature. Nehrđajući čelik se može koristiti do temperatura tekućeg dušika i do oko 1800 ° F.

P9: Koji je najbolji način da očistim novi sudoper?

Odgovor: Nehrđajući čelik je vrlo jednostavan za čišćenje, ali morate imati na umu nekoliko stvari. Prvo .... NIKADA nikada ne koristite čeličnu vunu za čišćenje vašeg nehrđajućeg čelika, ili Undermount Sink. Čelična vuna može ostaviti komadiće čelika ugrađenog u brušeni završetak vašeg sudopera, a one male čelične žice će hrđati. Također, ne ostavljajte posude ili posude u vlažnom sudoperu dulje vrijeme. To može uzrokovati obezbojenje u sudoperu. Za pravilno, svakodnevno čišćenje, ručnik i sapunica su savršeni. Za temeljito čišćenje preporučujemo proizvode poput Barkeeper's Friend ili Bon Ami.

Q10: Hoće li moj novi tanak hrđu?

Odgovor: Budući da je nehrđajući čelik legura pomiješana s kromom i niklom, ne hrđe! Međutim, hrđa se može vezati na površinu vašeg sudopera ako se u sudoperu ostavi zahrđali objekt. Uklonite ga pravim sredstvom za čišćenje. Čistač dolazi s uputama i jednostavan je za korištenje - vaše mjesto hrđe će nestati za nekoliko minuta.

P11: Trebam li cjedilo za košare ako instalirem odlaganje smeća?

Odgovor: Ne. Košarica sita služi kao prijelazni komad između sudopera i sklopa za odvod. Za korisnike koji instaliraju smeće, zbrinjavanje smeća služi kao prijelazni komad. Na primjer, ako instalirate sudoper za dvostruku zdjelu, odlaganje smeća bit će instalirano na jednoj strani i trebat će vam košarica za sita za drugu stranu.