Dom > Tvornice


Symbolsink je stručnjak sudoper dobavljač, specijalizirana za sjevernoameričko tržište. Nudimo širok izbor sudopera, osigurati da proizvodimo samo kvalitetne proizvode i pružamo izvrsne usluge. Veletrgovci maštamo kao naši poslovni partneri i razumijemo da je ponuda stabilne pomoći od vitalnog značaja za povećanje naše prodaje. Budući da je u poslovanju dugi niz godina, omogućuje nam da imaju puno iskustvo u pravoj kontroli kvalitete, u poslovnoj komunikaciji, te u izvozu. Naši prodajni ljudi su svi vrlo profesionalni, marljivi, i bit će vrlo strpljivi u ispunjavanju vašeg zahtjeva. Željni smo raditi s vama u bliskoj budućnosti i želimo vam pokazati više o našim kvalitetnim proizvodima i vrhunskim uslugama.

Symbolsink ima vlastitu tvornicu sudopera od nehrđajućeg čelika kako u Maleziji tako i u Kini.


MALEZIJA TVORNICA

Nakon što su i američki i kanadski uvoznici izvučenog sudopera od nehrđajućeg čelika iz Kine nametnuti do 65%-200% anti-damping i kompenzacijske dužnosti, procvat industrije mjehurić praska i slava je uživala otišao nizbrdo. Mnogi uvoznici su morali tražiti druge opcije, ali u to vrijeme opcije su bile ograničene. Kao od nehrđajućeg čelika sudoper proizvodnja iz drugih zemalja nije mogao odgovarati iskustvo i resurse proizvođača sudopera od nehrđajućeg čelika u Kini. To je onda kada Symbolsink odlučio ulagati u tvornici u Selangor, Malezija.

 

Imajući veze i znanje o zemlji, znali smo da gradimo nešto s ruba. Simbolpotonu je znanje, iskustvo i napredne tehnologije smo posjedovali i izgradio uspješnu tvornicu u Maleziji. Neusporediva stručnost i resursi oblikovani u jednu iznimnu tvornicu.

 

Sada, godinama nakon osnivanja naše tvornice, proces, proizvodnja, tim stručnjaka i kvaliteta naših sudopera su rafiniraniji. Kao dobro podmazani stroj. S dosljednim proizvodnim kapacitetom i kvalitetom, usudoperi sudoperi od nehrđajućeg čelika Symbolsink certificirani su cUPC certifikatom. Uz sve veće zahtjeve naših kupaca, proširili smo našu malezijske tvornice. To je postavljen za smještaj naše rastuće narudžbe. Slobodno nas osobno posjetite. Nadamo se da vam možemo pomoći da rastete kao što imamo s našim trenutnim klijentima.stainless steel  kitchen Sink factory


KINA TVORNICA

Simbolsink je već godinama izradio tvornicu sudopera od nehrđajućeg čelika uspješno ugostio vodeće vrhunske robne marke i pruža im jedinstvene OEM usluge posebno kako bi ispunile svoje maloprodajne i veleprodajne potrebe. Kako bi ostali na vrhu i održali naše dugogodišnje partnerstvo s vrhunskim međunarodnim markama, Simbolsink neprestano ažurira svoje proizvodne tehnike i opremu. Ostajemo na vrhu najnovijeg proizvodnog pristupa u svim aspektima ručne izrade proizvodnje sudopera od nehrđajućeg čelika, uključujući šišanje, prešanje zavarivanja, poliranje, itd.

 

Naš najveći ponos je stabilnost naše kvalitete proizvodnje. To je postignuto usavršavanjem godina proizvodnog procesa, održavanjem stroge kontrole kvalitete i izgradnjom tima stručnjaka s prirodnim ručnim vještinama. Naši vješti obrtnici su obučeni da strogo slijede naše smjernice i pobrinite se da se svaki sudoperi obavljaju ispravno.

 

Ako ste obličje u razvoju vašeg branda, naš vrhunski kvalitetan sudoper od nehrđajućeg čelika ima "wow" faktor vam je potrebno i naš tim nudi dobro zaobljena usluga koja vam omogućuje kupnju iskustvo gnjavaža-free.