Spremnici za prtljagu, SS-3218AL

Model br .: SS-3218AL
Ukupna veličina: 31 7/8 "x 17 3/4"
Veličina zdjelice:
18 1/8 "x 15 3/4" (L)
10 3/4 "x 13 1/8" (R)
Dubina: 8 "/ 7"

Detalji o proizvodu

Spremnici za prtljagu, SS-3218AL

18 1/8 "x 15 3/4" (L)
10 3/4 "x 13 1/8" (R)

Uređaji za odjeljivanje od nehrđajućeg čelika izrađeni u Maleziji nemaju protuklizni teret


Žičana nehrđajućeg čelika Tvornica sudopera u Maleziji s naprednim tehnikama i opremom:


Naša tvornica u Maleziji opremljena je najnovijom tehnologijom. Time je proizvodnja brža, stabilna i jeftinija. Naša oprema može pomoći pri izradi sudopera od nehrđajućeg čelika s preciznošću kako bi našim klijentima osigurala stabilnu kvalitetu.


Countertop Sinks Malaysia Factory Photos


Prednosti protupopulacijskih sudopera:

Advantages of Countertop Sinks

Paket:

Package for Countertop Sinks


Iskusna tvornica zna da uspjeh tvornice ne ovisi samo o opremi i tehnikama, već io članovima tima. Tim je poput obitelji, s dobrom obiteljskom dinamikom i okolišem, svaki član cvate i izvrsno. Ovdje u Symbolsinku, brinemo se za naše ljude. Pružamo udobnu radnu okolinu i naš tim pokazuje svoju predanost svakom od naših sudopera.


Dobrodošli na veliko kvalitetno i izdržljivo podnožje dvostruka zdjela od nehrđajućeg čelika kuhinjski sudoper za countertop, ss-3218al od nas. Kao jedan od najboljih dobavljača raznih umivaonika, možemo vas uvjeriti u njegovu visoku kvalitetu i dobru izvedbu. Sink za kuhinju, pločice za sudoper, 18 umivaonik za kuhinju, podnožje za dvostruke zdjele, podnožje za dvostruki sudoper, kuhinjski sudoperi za sudopere, velike umivaonike Kuhinje, čišćenje od nehrđajućeg čelika countertops, countertops nehrđajući čelik, duboko kuhinjski sudoperi od nehrđajućeg čelika.

Hot Tags: countertop sudoperi, ss-3218al, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

Mogli biste i voljeti