Dom > Tvornice > Tvornica Kina

KINA TVORNICA


Godinama je Symbolsink tvornica od nehrđajućeg čelika uspješno ugostila vodeće marke High-end i pruža im jedinstvene OEM usluge posebno za ispunjavanje svojih maloprodajnih i veleprodajnih potreba. Kako bi ostali na vrhu i održali dugogodišnje partnerstvo s najjačim svjetskim brendovima, Symbolsink neprekidno ažurira svoje tehnike proizvodnje i opremu. Zadržavamo se na najnovijem proizvodnom pristupu u svim aspektima ručne izrade od nehrđajućeg čelika, uključujući rezanje, prešanje zavarivanja, poliranje itd.

Naš najveći ponos je stabilnost naše kvalitete proizvodnje. To je postignuto usavršavanjem godina proizvodnje, održavajući strogu kontrolu kvalitete i izgradnjom tima stručnjaka s prirodnim rukama. Naši vješti obrtnici obučeni su da strogo pridržavamo naše smjernice i pobrinite se da se svaki sudoper obavlja ispravno.

Ako ste u potrazi za razvojem svoje marke, naš vrhunski inženjer od nehrđajućeg čelika ima "wow" faktor koji vam je potreban i naš tim nudi dobro zaobljenu uslugu koja vas čini kupnjom iskustva bez muke.