Zidna prednja ploča s jednim zdjelicom, AS-Z3320S

Model br .: ZS-Z3320S

Ukupna veličina: 33 "x 20"

Veličina zdjelice: 31 "x 16 1/2"

Dubina: 10 "

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


  Uvođenje prednjeg sudopera s ravnim užetom za jednostruki zdjelu, AS-Z3320S


AS-Z3320S 正面 背面 拼图 .jpg

Prednji sudoper od nehrđajućeg čelika pozdravlja dizajneri i dekorateri zbog svoje moderne izgleda i različitih funkcija. Za razliku od većine kuhinjskih umivaonika prednja ploča, pregača AS-Z3320S je ravna umjesto zakrivljenog. Zato sudoper može donijeti instant šarm kuhinji, uhvatiti ljudi očima na prvi pogled.


AS-Z3320S, prednji sudoper sa ravnim pregačem od jedne posude, jedan je od prednjih kuhinjskih sudopera velikih pregača. Prednji kuhinjski sudionik ravnog spremišta može ugostiti nekoliko posuda, posuda, posuđa istovremeno. Symbolsink je koristio visokokvalitetni nehrđajući čelik 304 za izradu prednjeg sudopera prednjeg pregača, koji osigurava veliku čvrstoću, od povišenih temperatura do daleko ispod zamrzavanja. Nehrđajući čelik može se lako obrišiti i očistiti sapunom ili blagom otopinom za deterdžent i ne zahtijeva toksične kemikalije za čišćenje. Jednostavno održavanje čini našu prednju kuhinjsku posudu od nehrđajućeg čelika posebno privlačno.Specifikacije prednjeg sudopera s ravnim užetom za jednostruki zdjelu, AS-Z3320S

AS-Z3320S 构线图.jpg

Model br                 

AS-Z3320S
Tip Presvlaka na travnjaku, Zero Radius
Ukupna veličina 33 "x 20"
Veličina zdjelice

31 "x 16 1/2"

Dubina 10”
Materijal SUS 304
Debljina 16 Gauge, 18 Gauge
Završi Saten
Podrijetlo Kina
Uzorak Dostupno 
 

Pojedinosti prednjeg sudopera s ravnim užetom za jednostruki zdjelu, AS-Z3320S


AD-R3320 (6) .jpg


Odvodnik od nehrđajućeg čelika

AS-Z3320S ravno prednji rub.jpg


Ravno prednji rub

AS-Z3320S satin surface.jpg


Satin površinski tretman
Pakiranje umivaonika


1.jpg2.png3.jpg
Korak 1                   Korak 2 Korak 3
4.jpg4.jpg5.jpg
Korak 4 Korak 5 step6


O Symbolsinku


   Vodeći dobavljač nehrđajućeg čelika


Symbolsink stvara, projektuje i proizvodi odvode za Sjevernu Ameriku već više od 10 godina. Naš tim se usredotočuje na ne samo podudaranje, već i prema zahtjevima tržišta. Usredotočujući se na tržište Sjeverne Amerike i ništa drugo, daju nam drugačiju perspektivu i znanje o tržištu.


Naša tvornica je opremljena i stalno nadograđena kako bi proizvodnju nehrđajućeg čelika proizvodila brže i glatko. Brža produkcija rezultira manjim troškovima proizvodnje, dok glatko proizvodnja znači da postoji nula pogreška.  


Symbolsink vjeruje u dugoročno partnerstvo, tretiramo svoje klijente kao naše poslovne partnere, čiji rast odražava naš rast. Naši proizvodi i usluge uspostavljeni su kako bi podržali rast naših partnera. Kvaliteta našeg rada održava dobru reputaciju naših partnera.


BA 工厂 拼图 .jpg
Pitanja


P

 

Koliko je vremena isporuke?
Umivaonici su obično spremni u roku od 6-8 tjedana nakon primitka pologa.


PMogu li pregledati sudopere prije učitavanja?Da. Možda vas pozivamo.


P


Možete li proizvesti odvode na temelju mojih specifikacija?Da, možete, zapravo, biti sretni da razvijemo svoju liniju sudopera s vama. Možemo zajedno raditi u izradi vašeg dizajna sudopera oživljavaju. Naš prodajni tim će vas voditi tijekom cijelog procesa.


Hot Tags: prednji sudoper za jednokratnu zdjelu, as-z3320s, veliko, najbolje
Upit

You Might Also Like